返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 04:04 PM 發表
哈哈...殺到...........
人不在呢.....
play hide and seek??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 04:06 PM 發表
驚左我地,,,,佢走左...哈哈
噢, 咁我溫柔D~~
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 04:06 PM 發表
驚了我們要他平分給我們....哈哈
計下數...我地平均有多少金收
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 04:09 PM 發表
哈哈....溫柔d可能會好快便回來...
dickson~~要不要進入溫柔鄉啊
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 04:11 PM 發表
m....獎金樓係$388888
要分比幾多個人先...??
希望佢唔會分比TVB全部會員啦..
好眼瞓.....
good night~~dickson
hi~dickson
一千萬準備好未呀??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-19 04:32 PM 發表
你给我啊!不是我给你啊!是你包我啊!不是吗?
我包你~~~~OK
有什麼服務先??
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:36 PM 發表
你嘅 "包"的話題還未完ga?? 好認真咁bor....~~~

sweet cherie~~不如你做我老板娘~~唔洗去qq度打工 lor
老闆娘要做D什麼工作??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-19 04:59 PM 發表
我一个月给五十万家用!
不是一千萬咩
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:04 PM 發表

sweet cherie~~~快出黎應承my boss la~~
我.........
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:18 PM 發表

i duno ga~~boss~~快d tell sweet cherie u want boss lady do what for u la
洗衫, 煮飯, 做家務............我不懂啊

只懂吃喝玩樂~~嘻嘻
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:19 PM 發表

say yes lamy boss 好好人架~~50万收住sin la~~遲d叫佢加嗎
現在經濟不好, 唔敢叫加碼
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:30 PM 發表

~~咁又係...你令我想起.....我買嘅股都唔賺嘅.....好灰~
TVB: 712217 元
存款: 98095061 元
唔好灰心, 你差不多係富貴憶萬JJ啦~