返回列表 回復 發帖
JJ, 知足就好了....小心連個"桔"都蝕埋!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:42 PM 發表
tvb 嘅stock好好架 ~~唔会lose $$....最壞只是賺唔到$$$
咁都好D...嚇死啦, 以為連本都可以蝕清光
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:47 PM 發表
我可以叫你老板娘未ar??
仲未知道係卡通世界裡的老板娘要做D咩
原帖由 h2o 於 2008-11-19 06:05 PM 發表
隻雞做左呢度既老板娘???!!!!!!

!!!!小白疯人馆!!!!  
開心就好了
原帖由 h2o 於 2008-11-19 06:13 PM 發表

可憐的小白...
可憐的藍雲...
dickson...where are you?
hi hi~~dickson...you coloured your hair...
LAST CALL~~dickson, 夠竟你用唔用一千萬包yam yam嫁
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-24 09:04 AM 發表

ayam要俾人包。。?
係呀, 包yam yam好貴~~養仲貴
dickson....
feel so sad to hear about the bad news...please do take care of yourself, hopefully will hear from you soon.
dickson, how are you doing?
hi~dickson
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 04:46 PM 發表
你怎么变baby啦?
因.為....因....為....天氣凍...要KEEP WARM
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 05:06 PM 發表
那就穿多几件衣服啦!小心生病哦!
仲好講  之前又話用一千萬包yamyam  而家唯有self wrapped
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 05:26 PM 發表
那时我是说要你包我啊!
馬來西亞天氣咁熱  你仲要我用甘多$$$$$$$$$$包住你 你唔怕中暑咩??