返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-7-31 12:30 PM 發表
佢去洗白白吖~~
hi JJ~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
JJ係股票女神~
我喜歡玩吉魚蛋遊戲賺$$$$$~
原帖由 wongjj 於 2008-7-31 12:43 PM 發表
係咪好好賺架?!
係呀~
原帖由 wongjj 於 2008-7-31 12:38 PM 發表
no la....希望唔好蝕晒副身家...仲要捱到9月尾呢
仲要等到9月尾!!? 暈~
原帖由 queenalau 於 2008-7-31 01:03 PM 發表
我今日無拉拉多左100000蚊,唔知边个俾我既呢???????????
Geai
嫁個TVBNOW有錢人!!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-31 01:12 PM 發表

你要几多啊。。
唔制呀 , 我又要~
聽者有份~嘻嘻
靚女姊妹們...上!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-31 01:19 PM 發表
我每人俾少少tvb$300000够吗。。?
加多個零仲好!!
姊妹同心, 其利斷金!!
原帖由 queenalau 於 2008-7-31 01:25 PM 發表
如果你现实世界都係甘有钱,我去做你个妹仔咯。。。哈哈
唔係做GF咩!!?
thank you very much~
i am going out to have a drink , chat later~