返回列表 回復 發帖
原帖由 maui 於 2008-7-31 06:15 PM 發表
5pm jor ....balik rumah loh....

jupa lagi......88
不懂啊!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 hendytiu 於 2008-7-31 06:17 PM 發表
那你是那里人呢??什么是吉魚蛋??
中國人
TVBNOW最容易玩&賺錢的遊戲, just aim and shoot~
原帖由 hendytiu 於 2008-7-31 06:22 PM 發表
是啊!!所以我喜欢玩TVBNOW的遊戲..哈哈!!
HEN, 瞓啦, 88
hi hi~~girls
比隻鴨仔拿了獎金 ~
原帖由 queenalau 於 2008-8-1 08:21 AM 發表
难为我同jj神甘早就过左去,都係得个吉
你地好早去了?
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 08:27 AM 發表
非常唔好彩~~
唔怕,
隻鴨嘴獸好善良, 一定會share獎金!
好啊, 開一個徵婚攔!! 好玩
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 08:38 AM 發表
haha~~點解佢叫鴨嘴獸嘅?!
因為佢係一隻色鴨!!!
姊妹們, 要少心啊!!
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 08:48 AM 發表
多謝支持~~
JJ, 開新貼?
原帖由 queenalau 於 2008-8-1 08:54 AM 發表
因为我都有需要男人
男人~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~暈!
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 08:57 AM 發表
hi,hi,
hey, itik~
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 09:05 AM 發表

hi, yam yam
第一次來這裡~請坐
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 09:58 AM 發表

吾坐啦
訓啦
88 yam yam
ok, sweet dream ....dream of burik itik!!!