返回列表 回復 發帖
原帖由 多事啦 於 2008-8-22 08:29 AM 發表
打風啦...唔使返工啦
hi, oh..how nice, then you can get some rest at home~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 多事啦 於 2008-8-22 08:33 AM 發表
haha....一陣又可以再訓啦
YES, 食完瞓, 瞓完食~~~
原帖由 多事啦 於 2008-8-22 08:40 AM 發表
唔可以咁架..好肥架
噢, 那Z只ZZZ, 唔食, OK??!
女仔應該有D肉才好~
原帖由 多事啦 於 2008-8-22 09:11 AM 發表
有d就好...多就唔好呢
因此努力做SIT UPS~
勤力D, 要胸係胸, 腰係腰, PAT係PAT, 千其唔好太瘦!!
看看有什麼老人聚會先...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-28 07:20 PM 發表
多事J..不见咗啊
去了旅行??
hi hi~welcome back....miss you soooooooooooooooooooo much~
come & visit 多事啦lala
多事啦...still busy?
原帖由 多事啦 於 2008-9-22 01:07 PM 發表
路過下先....
hihi~long time no see, how are you?