返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-9-24 10:28 PM 發表
呵呵。。我也是广东的。。帮你水起啦。。。。
hey, are you a red dragon?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 09:19 AM 發表
肯定是love妈妈啦。。。。

看你头像,就知道小鸡鸡是会跟住出世第一眼看见的动物的
wow, 聰明的龍
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:19 AM 發表
...我入黎踏踩先...

大家好..
hi hi~你好呀~
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 09:20 AM 發表
好好。。刚起床。。。
要去停饭卡。。刚充值了,但是丢了。。
停饭卡? 什麼東西?
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:22 AM 發表

what is the 停饭卡? Lunch Card ?
probably somekind of prepaid meal card
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:22 AM 發表
朝早去停饭卡....
掉左咪无饭开.....
吃即食麵~
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:31 AM 發表
早知廣東甘多人...搞個廣東幫先得....
好以得我幾個吒~
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:31 AM 發表
好易食肥咖....
唔食其他零食一星期!!
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:38 AM 發表
Good Idea..
這個不是廣東吹水區嗎?
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:38 AM 發表
....寧願食其他都唔令公仔面啊....
出前一丁.....牛肉面....出前一丁.....牛肉面....
咦...我碗面呢???   
媽咪....電視食左我碗面啊.....
哈, 丁丁麵~
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:39 AM 發表
唔知有無得改家族名呢..... ...唔系我就改左距....
但這個貼是bra少開的, 改了好像不太好~
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:40 AM 發表

oh.. I see. Thanks Cherie, btw, I love eat Cherry

[img]http://i33.tinypic.com/elcocx.gifhttp://i33.tinypic.com/elcocx.gif[/img]
hey, are you from NY?
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:41 AM 發表
指的是家族....
我要自由...free as a bird~不要家族啊
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:43 AM 發表
廣東幫 ar.
I am going out for dinner now, chat with you guys later...
原帖由 nickalnickal 於 2008-9-25 12:56 PM 發表
突然多左好多声音,又有D希望啦
希望在明天~