返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:51 AM 發表。 
冇人回.......goodnight   my friend and baby
GOODNIGHT UNCLE =((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:05 AM 發表。 

你有 20 萬食到佢屙都得.......
...... 我講我屋企果個 bb =((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:09 AM 發表。 

什麼事?!
發燒!?
係呀... 一點出左去急症室,而家仲未返 :'(
無心情... =(( off 了.... 88....
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:16 AM 發表。 

家中沒有退燒貼 & 藥嗎!? + 沖涼+用有水既毛巾"夫"......(我家 )
睇醫生係岩......不過來來去去都係咁......
我家都係......

打電話比佢啦.....帶佢既家人...... ...
佢未訓覺前都無事的..

訓訓下好似熱熱地,已經比左 d 藥佢食,但加上佢呢幾日都有咳,訓訓下又咳得好犀利.....

屋企人擔心佢有事,所以帶左佢出去睇醫生...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:17 AM 發表。 

88:-*
真係 off 了... 88 =((

ps. 垃圾呀~!
早晨啊 =o="
原帖由 Q版施根 於 2006-10-24 11:35 AM 發表。 

小湘妹早晨
小田龜早晨 :)
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-24 11:35 AM 發表。 
咁宜家肥比仲有冇事呢~~~~[-O<
醫生話比比小氣管焱(我都唔知乜來 =______=)

本來話要留院觀察,但係唔比家人留係度... 淨係探病時間先可以去,所以無留到院。

我今日出門口時比比仲未起身,而且又好攰、無里精神咁樣 >.< 仲有咳咳 >.<
啱啱打返屋企,媽咪話比比而家又好精靈了
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-24 01:00 PM 發表。 

恭喜! >:D<  
多謝 :-*
其實我覺得唔需要太認真,硬要將一個討論區社會化,好累。

我明白你地係想呢度進步,但係絕對唔係我地呢 d 小市民既言論可以起到作用....

最根本既原因.... 係由於呢度源於 u 仔.... (我唔知有無錯.. 呢個係我感覺而已)

真係有心、有時間想去搞好個討論區的.... 都貢獻晒比 u 仔.... that's why 呢度有咁多餅在線時間係。零。

=___= 唉.. 唔知點講... 是但啦...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:57 PM 發表。 

成日出現就有.......
我要一億 >:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:59 PM 發表。 
好.....不要講衰野......

講返開心野.......

比比點?!

回左家未?!
噚晚(應該係今朝早...... 差不多五點...)已經返左黎,無留院,因為比比一定鬼殺咁嘈..... ^:)^

今晚返到黎見佢仲係小呆咁 =(( 無精神..... 明顯係未好返.......

而且食左藥,好早就訓左 LU..... >:D< 而家額頭仲貼住退熱貼...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:00 AM 發表。 

TVB$ .....邊有一億......

你痴左呀!!!X(
存款 90173853 元 ← 好快有 :-*

>:D< 我信得過你的賺錢能力 ;))