返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 01:52 PM 發表

老板那里会这样对我!
你咪老闆囉! 哈!
原帖由 mun2 於 2008-9-25 02:07 PM 發表

无?? 边个有QQ张像同做工地方?
我都搵緊! 哈!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 02:15 PM 發表

你都要啊!死咯!
囉去 JJ 個舖度賺用金囉! 唔洗驚喎, 你咁靚仔, D肥花搶住搵你呀! 哈!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 02:29 PM 發表

不要说啦!我是打工
唔相信!
原帖由 mun2 於 2008-9-25 02:48 PM 發表

他在自己公司打自己工。。。
You are very smart!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 03:13 PM 發表

trust me is really
我唔會因為你係或者唔係老闆會有所不同喎! 唔貪心你個金樓囉! 好嗎?
原帖由 zzqq 於 2008-9-25 03:47 PM 發表
qq兄。。。
救命啊。。。。
那个kapersky8 install 不到啊。。。
它说 我有 avg8 在我的电脑。。。
所以不能install......
可是我把我的avg unintall 了。。。
还是不可以。。。他还讲我的脑里面还有avg ...
唔洗驚, 上網 download 個 RegCleaner 相信佢可以幫你洗乾淨d剩餘物資, Good lucky!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 03:54 PM 發表

你要unistall所有file,then delete avg8 folder restart computer try again
QQ 講得對呀! 我俾定個  RegCleaner Link 你, in case 有需要, 去 下載佢番黎, 用黎洗白白!

http://regcleaner.en.softonic.com/
原帖由 zzqq 於 2008-9-25 04:05 PM 發表

再试试看咯。。。
希望能成功。。。
你一定成功嫁! 如果跟 QQ 教的 steps 去做係最正確嫁! 都唔得就用 RegCleaner 洗佢白白, 咁就好乾淨嫁啦!
幫 QQ 開左個舖先!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-26 05:26 AM 發表

多谢你哦!manyiu
咁早起床, 夠唔夠訓呀!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-26 06:57 AM 發表

给你吵醒啦!现在没得睡咯!
QQ  你唔洗訓啦, 太陽已經高高掛啦!
原帖由 mun2 於 2008-9-26 03:29 PM 發表

我怕她是玩他。。。
唔可以玩感情嫁!
QQ QQ QQ, Are you here?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-27 02:32 AM 發表
ccsetup
http://www.sendspace.com/file/qhgzku
QQ, 係乜野呀?