返回列表 回復 發帖
小白,,,你獎金樓是多少樓呀...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:37 PM 發表
说了就不好玩啦?那就得靠靠大家的运气咯!只可以说,快到时,我和GG都会消失咯!
o....咁咪好刺激...???
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-10 12:49 PM 發表
不知几楼是奖金楼啊。。?
我也是.......
原帖由 chfong2 於 2008-9-10 12:53 PM 發表
go to lunch first. I'll be back
快d返呀,,,,,,,,獎金樓唔知在多少樓.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:58 PM 發表
这才好玩吗!
最幣唔知係幾多帖先有.....這樣真的是算運了.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:58 PM 發表
希望你回来是没被他们拿走吧!
16xx 可能1699都係獎金樓.....應該冇咁快去到掛......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 01:02 PM 發表
是啊!嘻嘻嘻!
不過如果知道會更好.......
原帖由 chuu 於 2008-9-10 01:02 PM 發表

i also want to know it...
me too ... i want to know that
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 01:04 PM 發表
if u know the answer,but u wont get prize ,do u wan that?
no , i dun want it...
i hope i can get the money....so,pls dun tell me
原帖由 chuu 於 2008-9-10 01:05 PM 發表

Wa... it that true... if true i want to wait longer time lo~~
依家都1644...頂多仲有幾十個帖啫...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 01:09 PM 發表
那就继续努力吧!我先去开工啦!等下才来公布谁拿到!嘻嘻!再见啦
好啦,,,,,晚點見......
唔知獎金樓到了沒有....??
小白你呢度有排都未到獎金樓......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:54 AM 發表
是啊!我之前不在几天,都没人要来!
set到咁遠...有排lu.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:57 AM 發表
太近又不好玩!也要那个好意头嘛!
你的獎金樓我未中過...卡卡