返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 03:01 AM 發表
希望你会成为下一个胜利者吧!
那麼可能要過一兩天了...卡卡
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
有咁多神秘獎金樓...???
黠解唔講明獎金樓係幾多至幾多樓之內呀...???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 08:38 PM 發表
就是从四千多帖至五千多帖咯!里面共有六个奖项!
即是一千個帖內有6個神秘獎金樓...???
我好悶呀....................
周圍都冇咩人........
個個都黎晒小白度嗎....???
原帖由 wongjj 於 2008-10-20 02:31 PM 發表

hi~~frog frog
hihi 大嫂~~~
大家快d去我度搶金啦..........
小白....這是什麼地方...???馬來西亞邊度呀...???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-3 09:47 AM 發表
一个很好玩的度假村!里头还有份法国村和日本村!好好玩!
咁得意....淨係去呢度得啦....
咁就可以去齊法國同日本了....哈哈

原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-3 09:52 AM 發表
是啊!很方便!嘻嘻!
我相信夜晚一定更加靚~~~~
哈哈...殺到...........
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-17 04:04 PM 發表
dickson~~~where are you?
驚左我地,,,,佢走左...哈哈
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-17 04:05 PM 發表

人不在呢.....
play hide and seek??
驚了我們要他平分給我們....哈哈
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-17 04:08 PM 發表

噢, 咁我溫柔D~~
哈哈....溫柔d可能會好快便回來...