返回列表 回復 發帖
  各位水區老友記 大家好!! 喺呢段坐困居家令的日子,自然得閒無事就係車下口罩啦!!!
車完呢個口罩,同屋企人視像會議,大家都好鐘意,所以依嘎開始忙車每人至少兩個寄俾 ...
gracechanstuart 發表於 2020-4-7 06:55 AM
鬼打鬼?
估计有效好多
lhy92725 發表於 2020-4-7 05:24 PM
很多人喜欢恐怖的图案
其實女人都好恐怖,但大部分男人都鍾意!
perfectman 發表於 2020-4-8 07:06 PM
玩火
我好忙,車緊口罩寄俾屋企人,要車至少二十個,因為每人至少兩個(替換)。等我搞掂口罩,再詳細回復大家。
gracechanstuart 發表於 2020-4-9 12:08 AM
恭賀 Grace姐 晉升為分區版主!
我其實是因為只有這種圖案的紡紗棉布,所以才物盡其用!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-11 01:01 PM
节俭
有效!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-11 12:48 PM
洪金宝 有部戏叫 鬼打鬼
睇嚟四叔都一把年紀喇喎!
perfectman 發表於 2020-4-11 04:23 PM
小弟是老饼了
武汉如何了?
perfectman 發表於 2020-4-14 09:06 PM
这图绝
btuHhJAdslM
perfectman 發表於 2020-4-16 02:11 PM
绝招

呢隻Router, 性價真無敵!
perfectman 發表於 2020-4-17 12:49 PM
你买了?
成日用,咩絕招都變得平平無奇啦,下下都淨係識玩「無賴」!
perfectman 發表於 2020-4-16 06:40 PM
桥不怕旧
我好想買,不過買唔到,on waiting list

其他牌子,渣過呢隻兼冇咁多功能嘅 wifi 6 router 出面賣緊至少$1000
perfectman 發表於 2020-4-17 06:53 PM
我误解是 6G
太多新嘢,唔留意嘅會混淆咗都唔奇
其實G係Generation咁解
但wifi嘅Generation又唔係用G
係只有數字,

第一代802.11只使用2.4GHz,最大傳輸速率為2Mbit/s。第二代802.11b只使用2.4GHz,最大傳輸速率為11Mbit/s。 ...
perfectman 發表於 2020-4-18 03:14 PM
原来 ac 是第五代。小弟的学校电脑就买到一条天线的 b/g/n,慢到鬼
都要視乎網速嘅,我識啲朋友住單棟村屋,得100m咋
畀隻再勁嘅router 佢都冇用
其實慢嘅router都有佢存在嘅空間㗎!
我有客仔就係因為網速快,引咗班廢青叫杯嘢就坐幾粒鐘打隊戰,佢又唔可以唔畀客上網,所以就換咗隻 ...
perfectman 發表於 2020-4-19 06:11 PM
是在同一间课室内。买了架新机加强版竟然慢过架旧机,老板当然跳啦