返回列表 回復 發帖
富豬∨貴豬...
我也猜。。。
其中一个一定是猪猪。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 11:10 AM 發表

但是我是边只先??贵定是富??
仲有我的好拍档呢??
猪猪是富猪。。。。
他自己(无印良品)是贵猪。。。
对吗。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 11:23 AM 發表

嘉嘉真系聰明....抵錫....

俾多封紅包你.....88888+48000=136888

祝你一生都發發發啊~!!!
谢谢贵猪。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-31 11:31 AM 發表
猪猪是富猪
同班同学是贵猪
miaomiao。。。我答中了。。。。。
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 11:38 AM 發表

你系第六位,仲有四個名額啊......
还有得答??再来一次可以吗?
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 12:13 PM 發表

(第十位顧客歡迎你啊..你是最後一位啊$88888)

不是猜中才有钱拿吗??进来就有钱拿。。。。早知我就不用去爬楼了。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-31 02:18 PM 發表

但是嘉儿有特别大红包吖。。。
甘又系。。。。。但系爬楼真的好累哦。。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-12-31 02:44 PM 發表
哇!新店开张,都不通 知我一声,钱有没有地拿!
没有了。。。QQ。。。。拿完了。。。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 01:27 PM 發表
番黎咯....今日早上忙住系度派利事....

唉,原來派錢都系一件麻煩事...
派錢!! 我有吗??
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 03:52 PM 發表

個個都有啦...唔信...自己睇嚇自己嘅積分記錄!!!
见到了。。。谢谢你哦。。。。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 04:43 PM 發表
....取之於XX.....用之於XX...

XX..是什么??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 05:16 PM 發表

xx= miaomiao88

所以我会耐心等待同班同学转帐给我的...
  原来是酱哦。。。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 05:41 PM 發表
ME&嘉嘉 發起人﹕无印良品 響應人﹕ngls 嘻嘻..呢張差左D....

下次擺好PS再嚟過...
富豬個形象系個男生...
  ...
尼度都有??
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 06:23 PM 發表

我要到處曬曬我同你嘅親密照片...
吾好啦。。。。。甘親密架相因该收起来的。。。。。。
贵猪。。。富猪。。。早晨。。。。