返回列表 回復 發帖
lhy92725         6 分鐘前         TVB 555555 元                 積分轉出

大家好啊,我ngam ngam从菲律宾返来~带左d手信来给大家品尝gei
大家唔好客气啦~
甘次旅行系我中奖赢返来gei~目前我d时间中好逼,所以真系好少过来里边同大家吹下水,希望大家唔好以为我失踪喔~~金楼仍然继续进行
如果踩到金楼就马上pm我,我会好快转数给你们噶
各位晚安啦~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
是呀!!!
还是有~~~
lovebearhl 發表於 2012-12-13 11:32 PM
lovebearhl         1 秒前         TVB 555555 元                 積分轉出
新人哦?你好啊~得闲就同其他会员倾多d计啦~
目前我d时间比较忙d,有咩事就直接pm我啦~
原来她做护士gei~~
d红法先?
甘她点红喔~?
护士姐姐~我有d唔舒服,帮我看看病好吗?
唔紧要啦~护士姐姐~我突然觉得好难呼吸~你可以唔可以帮我人工呼吸喔~
我幫你啦,雲雲豬
chan200308 發表於 2012-12-14 11:08 PM
我唔系gay噶 弹开d
护士姐姐我好惊惊打针噶 不过如果你帮我打,我就唔惊啦~ 哈哈
我开个玩笑jek,唔好当真喔~
云爷给你选择~~~

either

or

lovebearhl 發表於 2012-12-14 11:13 PM
甘大支针,我两个都唔要,我要去睡觉 (三十六计走为上计)~哈哈
大家晚安啦~
云爷~~~

lovebearhl 發表於 2012-12-15 10:16 AM
各位早晨~
护士姐姐,我虽然中意食甜品,但系我唔中意食糖果同蛋糕
开到了~~~
lovebearhl 發表於 2013-1-1 02:29 PM
lovebearhl         2 秒前         TVB 555555 元                 積分轉出
各位新年快乐啊~~别来无恙~我祝各位在2013年事事顺利,身体健康等等~最重要的是大家一起发大财~~

柠姐,新年快乐~,昨日去左边庆祝啊?
大家好,最近点啊~
小晕
yxx01 發表於 2013-1-15 09:04 PM
巧淫
云爷 ~ where have u been ? how's ur new job ?
~ seldom see u
fls125 發表於 2013-1-15 09:19 PM
helo~fls~long time no see edi. as you knw, my company no internet line   so, i cant online whn i working time.
but~now i had been apply the 1 Malaysia rebate RM200 smart phone --> https://komunikasibelia.skmm.gov.my/ i can online sometimes in my company
very thanks for the government
真是很少见到 云爷 。。。
gamerkeye 發表於 2013-1-15 09:28 PM
兄台,点称呼啊
估下系邊個。。。
SweetLemon 發表於 2013-1-15 09:41 PM
我点知喔