返回列表 回復 發帖
good morning, Mr. 錢

& Sweetlemon
JackyNelson 發表於 2010-9-27 09:13 PM
早晨 ....... 終於有 100000000 tvb$,  目標 1000000000
边条水鱼咁宽老啊。。。
ckhooi74 發表於 2010-9-28 09:22 AM
你係超級富豪噃 ....... 過 1仟幾佰萬 tvb$ 給我吧
你發咗達呀???
cammy8080 發表於 2010-9-28 06:33 AM
邊有你咁發 ................ 過仟零萬tvb$俾我啦
我也想要ler。。。有谁可以给我呢???
stahncad 發表於 2010-9-28 01:56 PM
努力諗橋啦...
得闲去兄弟幫吹水...随時有獎金
cammy8080 發表於 2010-9-28 03:54 PM
先有 tvb$ 再去吹水,  特別醒神
你個工友~~~ Sky 哥
JackyNelson 發表於 2010-9-28 09:35 PM
Jacky 今天有冇帶 tvb$
我出街5帶 tvb$  
JackyNelson 發表於 2010-9-29 02:19 AM
一場來到.......記得帶 tvb$ 做手信
各位.....午安 tvb$
各位.....午安 tvb$
km8000 發表於 2010-9-29 01:11 PM
各位大佬..入來啦

記得帶tvb$
km你發錢寒吖
真爱难求 發表於 2010-9-29 07:22 PM
求tvb$姐.......
我d tvb$ 靜繫比有圓人
JackyNelson 發表於 2010-9-29 09:50 PM
圓人..........什麼人種 ?
叫你+啦~~ 讀多多多多多多 d 書+啦~~ 你後5後悔~~ 1144763
JackyNelson 發表於 2010-9-29 11:47 PM
Profession Jacky 請賜教..........

不過先還我 tvb$
食碗底 反碗面  d 人 多的是
JackyNelson 發表於 2010-9-30 02:12 AM
所以 professor jacky 咁富有應該主動幫助有需要壇友.........

全力支持 professor jacky 帶頭.......
而真正需要幫忙的會員如果得到帮忙后会饮水思源,绝不会自私到一毛不拔,眼见其他需要者都不帮
cck_my 發表於 2010-9-30 01:47 AM
上綱上線 ..........你以為呢個是什麼社會
咪就似lor...一毛不拔,毒食难肥。。。
SweetLemon 發表於 2010-9-30 08:01 AM
你都小康啦  .... 快 d 搵 jacky 過 d tvb$ 俾你. .......咁就大家富貴啦 ..........佢日日的銀行利息唔收都唔益你

請認清目標啦 ........ 聰明