返回列表 回復 發帖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係朋友兩公婆有緊要事要返波蘭,如果帶埋個仔就好麻煩,佢地知道我女友嘅工作就係對住啲BB,所以就問我可唔可以幫下手,咁我知朋友真係有緊要事而唔係去玩,幫得嘅咪幫囉,不過我就嚟聾㗎喇,我都唔明點解男仔都咁 ...
perfectman 發表於 2015-5-17 08:15 PM
人地都以為你邊度拐帶個混血兒wor。。。
KK  good morning....
KK, 開齋未?
連我亞媽幾十歲都識用平板google啦,而家喺香港搵個人唔識google其實都幾困難下!我開頭都好驚訝,乜佢識中文輸入咩?點知比佢串返轉頭,亞仔,乜你咁out㗎,可以用講㗎,你唔識咩?
啲老人中心其實真係唔錯,教啲 ...
perfectman 發表於 2015-6-24 04:37 PM
可以手寫,講吾正d字亂來。。。
都認得吾差架,都幾準下,係有時會出同音字
perfectman 發表於 2015-6-24 04:51 PM
要拼音就要識讀個音,要手寫就要識寫(大概),都好麻煩。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
凍檸姐大駕光臨你好耐冇返黎大馬定啦唔好亂咁講嘢啊脆弱嘅宗教係特別敏感架
tvbkk123 發表於 2015-6-24 05:26 PM
泥地人就好啦,一年之九個月。。。一個懶字。。
我系咁亂講野ge啦。。。話之佢。。。
筆記電腦就要買原裝ge。。。
男人是最忠誠的動物:
男人18歲的時候,喜歡18歲的女孩
男人28歲的時候,也是喜歡18歲的女孩

男人68歲的時候,亦都是喜歡18歲的女孩 ...
perfectman 發表於 2015-6-28 06:41 PM
所以女人年年 18歲。。。。
KK good evening。
KK 早晨。。
請教買筆電要咩牌子 (不要蘋果) 同規格呢? (要輕。)
本掌門用人格擔保呢支絕對唔係"蘋果". 筆尖可寫字, 筆頂帶電可電人. 危險時可用作點穴筆點對方穴道.
只有幾安士重, 携帶十分方便.
pknoface 發表於 2015-8-15 09:18 AM
問非所答。。。。
Asus
Samsung
我自己用緊都唔錯

https:/我就剛剛買咗呢部,8000有找
i5, 8G ram, 1T HDD

https://www.asus.com/hk/Commercial-Notebooks/ASUSPRO_ESSENTIAL_PU451LD/specifications/ ...
perfectman 發表於 2015-8-15 09:41 AM
Thanks。。。。。not to confused with Acer。。。他們的陰文名好次。
除咗大家都係A字開始之外,有咩似呀?
Acer 係 宏碁
Asus 係 華碩
perfectman 發表於 2015-8-15 07:29 PM
我 Dyslesic, ABC 都未背齊。。。。

其實最混亂就系的中文同英文都完全唔同。