返回列表 回復 發帖
晕爷出山
lilitan008 發表於 2012-7-31 03:20 PM
暈爺睇3國睇得多。。。。

进来吹水聊天啦 - 750 到 800頁 之間
12名10000000tvb元, 3 名 20000000tvb元.。。。
依家啦
Shadowkail 發表於 2012-7-31 03:27 PM
撞鬼啊。。。。咁大聲。。。。

12名10000000tvb元, 3 名 20000000tvb元.。。。
唔好意思,因为我系马来人,所以唔知华文叫咩
Shadowkail 發表於 2012-7-31 03:40 PM
你點解系馬來人啊?唐人。。。。
仲有40頁就可以公佈樓數。。。。

你想几时公佈姐
lilitan008 發表於 2012-7-31 03:57 PM
搞掂 800頁。。。。

出嚟係勁搞笑的
viento 發表於 2012-7-31 03:59 PM
馬來文我都唔掂咖。。。。出來太耐佐。。。。

出嚟係勁搞笑的
viento 發表於 2012-7-31 03:59 PM
馬來文我都唔掂咖。。。。出來太耐佐。。。。

七老八十。。。
EvilgranII 發表於 2012-7-31 04:03 PM
I go back KL 我同d Malay taxi 佬講我是taiwan來的。。。費事講 half bucket malay。。。。
基本嘅都忘记???
EvilgranII 發表於 2012-7-31 04:06 PM
基本得。。。。不過好多豬豬都曉英文。。。。
都仲有好多唐人德士佬嘅。。。
EvilgranII 發表於 2012-7-31 04:11 PM
But they say the Malay taxi is cleaner and well maintain because they own the taxi.
セ家下D德士费咁贵咗啦。。。
EvilgranII 發表於 2012-7-31 04:18 PM
都唔照meter行。。。。
セ家下D德士费咁贵咗啦。。。
EvilgranII 發表於 2012-7-31 04:18 PM
台北上車就7rm起。。。。
有钱派
yxx01 發表於 2012-7-31 04:23 PM
唔係,要踩到之有。。。
馬來西亞除左雙子塔仲有啲咩?
HIDE 發表於 2012-7-31 04:24 PM
對不住。。。咩都沒。。。雲頂啦

边层
yxx01 發表於 2012-7-31 04:28 PM
講佐唔好玩。。。。