返回列表 回復 發帖
J神  下午好。
J神  早晨。。。
今日凍。。。
發問遊戲:
該辣椒汁的用途:經常被用來作為季節性過敏和其他心血管疾病的一種治療措施。
問題是圖中的辣椒是什麼國家出產呢?
(提示:太平洋、加勒比海)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM,不要發貼,歡迎參 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-29 12:29 PM
已經pm 你了。
J神,下午好。。。
天氣冷颼颼,除佐火鍋,來一碗拉麵都唔錯。

睇到湯匙好特別,原來掛著個碗啱啱好。
J神  中午好。
Chitty Chitty Bang Bang
分享喜悅賞名單yan111113 秒前TVB 20000000 元積分轉出 lckiong1 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出 ob513301 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出 chlonline2 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出 nikon-d70002 分鐘前TVB 200000 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-4 02:14 AM
J神  早晨。
多謝分享喜悅。。。
聖誕快樂
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的遊戲叫做名字呢?
問題答案請用English作答
(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止
(估 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-4 02:33 AM
J神  已pm。
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:該圖片已是N年前影的, 她是參與過荷里活電影工作)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H. ...
timmaxsing 發表於 2013-12-4 02:23 PM
我已pm。。。
睇劇集送獎金
連接問題,把以上兩段引言的字串聯一起就可,THX
timmaxsing 發表於 2013-12-4 09:02 PM
J神  晚上好。

TVB 劇 就好少睇啦。。。
開來兄 你簽名是不是想弄 睇劇集送獎金?
網址OK
睇劇集送獎金
timmaxsing 發表於 2013-12-4 09:16 PM
初級武將 可能不能用  size 5 的 字體。
檸姐記得要投票,睇下中多少個喎
timmaxsing 發表於 2013-12-4 09:32 PM
睇下點,我好少睇劇。。。
J 神  早晨。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝  cut the rope 同 楊洛施 獎金。。
我返到來都唔知發生咩事? 如果現實系甘樣就沒死咯。。