返回列表 回復 發帖
咁你点的啊??你唔讲。。我唔知的喎。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:21 PM
讲什么??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
二哥几时闪出黎架
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:23 PM
上来换气
永远靓女的相。。已经深深的刻在我的脑海了。。永远的第一。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:24 PM
乱讲 你真的很客气。。每次看到我都这样讲。。不怕得罪有参加的人啊??
我意思是要怎样俾你。。你唔讲我唔知的喎。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:26 PM
你都说了要烧给我咯。。我还能讲什么。。
一野伸返佢落去
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:27 PM
要大力点哦。。不然推不下去
嘿嘿。。咁你需要我揾人来证明我讲的是真话吗??
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:33 PM
没人会理你的 因为不是事实
你悟舍得嘅
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:34 PM
他不舍得因为要上来看靓女。。在海底只有美人鱼啊
是咯。。需要的话。。可以揸架车撞比较好。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:35 PM
我没那么衰的啊
而家就去。。拜拜。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:37 PM
要闪就闪啦。。不要找借口
嘿嘿。。有人已经收埋你个日的相了。。你要的话。。我可以同他攞。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:38 PM
衰人 我不睬你了
没啊。。骨猫猫讲要伸我番落去。。咁咪自动自觉咯。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:40 PM
你不要赖猫猫啦。。
你可以看番之前的帖。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:42 PM
她都是找些话题跟你聊天而已
我只是想证明我讲的嘢是真的咯。。需要我开个投票的帖吗???
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:43 PM
无话可说。。你是衰人。。
猫猫。。他们收藏了我的照片 欺负我。。
是啊。。多谢你对我的肯定。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:48 PM
我不想肯定你的