返回列表 回復 發帖
小强在等待心美的出现
jnc3688 發表於 2009-6-17 12:27 PM
大哥哥笑得很奸
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
去jor洗白白
yang5301 發表於 2009-6-17 12:32 PM
洗得白不白啊??
心美姐姐,我入悟到黎同你吹水啊
lhy92725 發表於 2009-6-17 12:32 PM
猫猫 好挂住你啊。。
我很奸吗
jnc3688 發表於 2009-6-17 12:35 PM
很明显啦
白不白就不知..但就香噴噴^^
yang5301 發表於 2009-6-17 12:37 PM
一定是你用香水冲凉
你这个小妹这样讲大哥哥
jnc3688 發表於 2009-6-17 12:44 PM
我讲错话咯。。
bye bye 遠遠﹐ see you tomorrow~~
summei0529 發表於 2009-6-17 12:54 PM
don't worry be happy
see you tomorrow lar
my dearest summei.....i come lar
又冇人啦?
nicnic1161 發表於 2009-6-17 11:26 PM
我不是人咩??
my dearest forever~~~

i thought you went to sleep la~~~
summei0529 發表於 2009-6-17 11:27 PM
just now cannot come in ah......so i go off a while lor.....
but going to sleep soon ga lar......still can chat a while.....
你会唔会呃我架?
nicnic1161 發表於 2009-6-17 11:28 PM
你怕啊?? 不是吓大的咩??
你不止是人,还是女人,还是美女人
nicnic1161 發表於 2009-6-17 11:30 PM
是人,是女人,但是不是美女人
就是因为吓大的才怕吓啊
nicnic1161 發表於 2009-6-17 11:33 PM
习惯被吓。。应该不会怕了啊
what is your time now ah??? @_@
summei0529 發表於 2009-6-17 11:34 PM
11.38pm now......still can stay up a while.....
long time no come here liao!!!!!!!!
engchang 發表於 2009-6-17 11:38 PM
come in always....