返回列表 回復 發帖
樓主少浦頭
blacker14tt 發表於 2012-7-26 12:29 PM
捕啦捕啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
今日仲玩吾玩估估下
lhy92725 發表於 2012-7-26 01:56 PM
猫猫估咗乜??
飘忽既我飘入黎啦
哇,永远又出现
睇黎下次要估几点出现啦
lhy92725 發表於 2012-7-26 04:37 PM
咁应该好玩D
你吾可以出猫喔
lhy92725 發表於 2012-7-26 04:40 PM
出猫就唔会夜嘛嘛先出现啦。。
永遠出沒啦
blacker14tt 發表於 2012-7-26 04:39 PM
没死,唔好拜我
你做咩甘夜都吾训
lhy92725 發表於 2012-7-26 04:43 PM
係就黎训。。所以周围行下
係架車叫我入嚟
viento 發表於 2012-7-26 04:53 PM
都估到係佢啦。。
因为你冇咁犀利知我係边个
你就嚟瞓?几點呀?仲好早wor, 天都未光
viento 發表於 2012-7-26 04:54 PM
昨晚喔 almost 12am that time lar...
你果度而家几点啊??
依度好多人我都唔知係邊個, 仲要玩...無名氐....
viento 發表於 2012-7-26 05:01 PM
基本上无名氏就係我唔识既人。。所以冇理。。
2am...快天光, 所以我先話快要去瞓
viento 發表於 2012-7-26 05:02 PM
go go go 我都闪啦。。bye darling~~
morning...各位兄弟姐妹
小女子报到
有冇乜野大件事发生啊??
应该唔使爬楼呱??
你今日終於出現啦
viento 發表於 2012-8-1 11:42 AM
你日日都出现啊
永遠永遠永遠
blacker14tt 發表於 2012-8-1 11:48 AM
咩事咩事咩事