返回列表 回復 發帖
都冇獎, 估唔估都得
viento 發表於 2012-8-1 12:17 PM
最起码有D野玩啊嘛。。如果唔係我间屋好闷。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
各人自便坐, 走時記得執返D毛走
viento 發表於 2012-8-1 12:20 PM
呢个唔错 就係呢度既新规矩。。
一日不見如隔三秋
blacker14tt 發表於 2012-8-1 12:25 PM
咁咪过咗好多秋??
话事话,咁快就8月。。快到有D恐怖
就係冇
blacker14tt 發表於 2012-8-1 12:26 PM
你笑得咁奸。。好难相信
你有乜野俾我地玩
viento 發表於 2012-8-1 12:30 PM
就係冇。。所以估估下都可以玩下。。
我今日忙永远就返来?
风婆婆话执毛,好明显针对猫
D野做得7788,我有饭食啦
lhy92725 發表於 2012-8-1 12:37 PM
仲有只係路过既 bad cat...
我都就黎去食啦
兩樓 or 兩頁?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 12:43 PM
两页。。
幾恐怖?? 話咁快又到12月
blacker14tt 發表於 2012-8-1 12:44 PM
係咯。。好快就到我去日本返黎一周年
北海道係日本next destination
不过要慢慢等
信不信由妳
blacker14tt 發表於 2012-8-1 12:44 PM
唔重要。。对你冇影响。。
睇黎今日永远吾会出现咯
lhy92725 發表於 2012-8-3 05:29 PM
昨日冇出现。。不过今日出现左。。
永遠早安~~!!
知你今日應該唔會入嚟
都送你杯咖啡啦
http://favim.com/orig/201105/14/bear-coffee-cute-photo-photography-Favim.com-44351.jpg
viento 發表於 2012-8-4 09:00 AM
估错。。入黎啦。。系咪好挂住我??
呢度HK旅游介绍啊?
lhy92725 發表於 2012-8-4 11:04 AM
旅游介绍?? 哈哈。。呢度原来有其他用处。。吾错吾错
風婆婆快D儲錢, 兩岸三地遊
blacker14tt 發表於 2012-8-4 11:10 AM
叫形风储钱都出刀? 似想打劫多D :P
星期六你竟然出現
viento 發表於 2012-8-4 05:22 PM
挂住你咯。。。。系假既。。。
睇奥运。。哈哈哈哈哈
哇,周末都见到永远
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:24 PM
哈哈哈。。猫猫,中国赢左大马,入决赛啦。。羽球。。