返回列表 回復 發帖
边个打劫,揾食焦啦
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:28 PM
食焦既老细。。哈哈哈
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
真係估唔到, 以為你去街添
viento 發表於 2012-8-4 05:30 PM
咁容易比你估到就吾系我啦。。哈哈哈
其实都好少出街。。冇入黎jek..
永远都中意睇奥运会?
羽毛球啊
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:30 PM
睇羽球多D.. 其他会望下,不过吾会追。。
吾系啊,决赛林丹对李宗伟喔
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:37 PM
双打。。刚才打完半决赛。。中国赢左。。
而家韩国对denmark.. 赢果队决赛对中国。。
你讲老板娘坏话
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:38 PM
冇啊冇啊。。我冇啊。。哈哈哈
男子啊?
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:43 PM
系啊。。基本上我静系睇男子组。。哈哈哈
老板娘好叻爬楼嘅
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:44 PM
爬楼王。。哈哈
今日吾见佢。。
性别歧视
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:47 PM
一向冇睇。。其实都吾知点解。。哈哈哈。。
可能因为以前同啊哥一起睇。。佢静睇男子组。。惯jorr
好啦。。要载阿妈去夜市买菜。。
闪啦。。后会有期。。
各位兄弟姐妹。。我返黎啦
沉左去第二頁
blacker14tt 發表於 2012-8-11 09:56 AM
呢排太多新屋?? 咁快跌到谷底
永遠蕩失路
CC517 發表於 2012-8-11 09:57 AM
bad cat 终于行对路啦。。
永遠早安安~~~!!
成個星期唔見你~!!
送杯.....彩虹凍咖啡過你~!

viento 發表於 2012-8-11 10:18 AM
係咪挂住我呢??
ngam ngam 饮完杯白咖啡
永远呢个星期无返黎
lhy92725 發表於 2012-8-10 10:01 AM
猫猫 午安。。返黎啦。。。
永遠吾返黎,人呢.  
ob51330 發表於 2012-8-11 11:01 AM
halooooooo... 呢位係???
死火 係咪太耐冇返黎。。忘记你係边位呢??