返回列表 回復 發帖
攻擊過快,請 2 秒後再攻擊
2696# kragito

1張8倍卡 (10min) , 有 0~1 級進帳
2705# yumiko123456

thanks
2707# cat14051
係時候上Top 10啦
yumiko123456 發表於 2011-7-26 10:23 PM
好似好難呀,E+ 第12位

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有可能的。。加油cat姐姐
wathehellqq 發表於 2011-7-27 09:52 PM
加油  
我是新人~我要禮品包
tyktyk22000 發表於 2011-8-11 06:14 PM
你 16 轉要什麼?

神佑宝靴 ok?
我要TVB幣
tyktyk22000 發表於 2011-8-11 08:58 PM
明天收息後給你 1,800,000 TVB$
收禮人         物品名         贈送數         時間
tyktyk22000         八倍經驗卡         10         2011-08-11 21:57:22
tyktyk22000         神佑宝靴         1         2011-08-11 21:56:43
2761# tyktyk22000

你用聖騎士,不需要 "魔法攻擊"
要物理攻擊 及 防 御 力 就可以
時間         支出         收入         操作
tyktyk22000         17 秒前         TVB 1800000 元                 積分轉出
收禮人 物品名 贈送數 時間
tyktyk22000 八倍經驗卡 5 2011-08-13 07:03:56
2845# yumiko123456

thanks
如果我 d TVB$ E+結餘前數字加1就好啦,E+收息都未夠2M。

徵求有錢【無】寵物家族成員借TVB$收息買 15倍卡  .... 係咪好過份

E+ 得 491317234
2854# kragito

Thanks
D 息會多E+好多,有3.xM啩。
但要收好多日先買到
有借有還,d 卡一人一半呀  
Geai             ^_^                   雌     33/1732     火     未組     大法師     99     339445598     65535     無
cat14051     ღღBeeBeeღღ     雌     33/1660     木     關閉     聖騎士     0     342206252     65535     .無.

唔知要用幾多 15 倍卡先爬到頭   
可否可憐下我給我tvb$,寵物幣可以打怪得到
但tvb$就唔可以,同時可以話我知怎樣賺tvb$嗎?
我加入公仔箱已四年了,只得一百萬!
tambong 發表於 2011-9-3 11:32 AM
TVB積分獵人區http://www.tvboxnow.com/forum-64-1.html