返回列表 回復 發帖
good evening oscar
你遲D就有噶啦!你咁靚仔,一定會好快就搵到~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-20 11:41 PM
我想而家有啊 聖誕老人可以送個聖誕女郎給我嗎?
我返到嚟,你哋個個都訓曬覺~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-22 03:09 AM
good evening 喵喵 今晚早d 上來啦
你有咁嘅願望,聖誕老人一定盡佢所能嘅!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-22 03:09 AM
咁我要放一隻人咁大嘅聖誕襪擺係床口 ...咦!!!如果放聖誕絲襪會唔會有個惹火女郎俾我呢?
morning 喵喵
有可能喔!! 咁你仲唔拿拿臨去買只襪先?? 你放兩只喺床頭,話唔定會俾兩個你揀
喵喵囡囡 發表於 2009-12-23 02:05 AM
到時我會唔識揀, 貪心d 2 個都要晒 所以我放一隻襪夠了, 放喵喵入去
喵喵有聖誕勳章喇, 好靚啊
good evening 喵喵
真係放我落去??我驚你會後悔喔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-24 02:10 AM
你唔後悔~~~我又為咩後悔呀? (刀仔x 2)
你個都唔差啊!!大家咁話啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-24 02:12 AM
我果個原本係聖誕襪, 嘉嘉幫我換番呢個聖誕鈴
good evening 喵喵
又再推post, 喵喵仲未番
驚你話要退貨啊嘛!!人哋都唔係靚喵 ,但係~~~~~你後悔都冇得退貨囖喔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 03:43 AM
吓......唔靚我唔要果喎但我都已經掛左喵喵係個身度lu, 喵喵都冇得say no
只襪你唔鍾意咩??點解會換做聖誕鈴嘅???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 04:16 AM
其實3 個聖誕勳章, 嘉嘉問我要唔要嘅時候, 我第一眼已經揀左 2 號聖誕鈴, 但係原來 allex 哥哥已經送左隻襪俾我, 咁嘉嘉咪問我ok唔ok 囉, 我問嘉嘉係唔係可以轉架, 於是嘉嘉就幫我轉番鈴鈴喇
我又掛住喵喵係身度