返回列表 回復 發帖
从现在开始,凡15转或以上的家族成员将不获得家族的奖赏或资助。到时一切都得靠自己的努力。
00-00-00 發表於 2009-6-22 12:48 PM
哇!!!!!!唔是呱??!
个家族果然被kay赌神师傅搞到破产啦!!!!!!!!!!!!!
赌神师傅,你要为我负责任。。。
俾住10000000宠物币我先。。。。
hunter_87 法神之靴 1 2009-06-22 12:44:16
hunter_87 法神披風 1 2009-06-22 12:44:03
hunter_87 法神頭盔 1 2009-06-22 12:43:50
hunter_87 法神戒指 1 2009-06-22 12:43:33
hunter_87 法神權杖 1 2009-06- ...
00-00-00 發表於 2009-6-22 12:45 PM
多谢师傅。。。
之前个套装是唔是要还番俾你??
点样还??直接俾你或者放入家族???
比我~~
kay199143 發表於 2009-6-22 04:05 PM
你仲好意思叫我俾你!!
好!!!一手交钱一手才交货!!!
开个价黎听先。。。。
hunter_87 寵物幣 1000000 2009-06-23 19:27:01

你的奖赏
00-00-00 發表於 2009-6-23 07:30 PM
多谢师傅。。。
锡晒你。。。
知道我差唔多就破产。。。
我会好好用这笔钱架啦。。。
师傅,可唔可以教我如何将王者套装还回给你??
潜水几好玩下啵。。。
我刚刚潜完番黎,就见大家一起潜。。。
啦。。我又潜多一排。。。。
师傅。。sorry。。徒儿不孝。。
跟住大队去潜水。。。
没关系,现在很多人都没有打怪了
00-00-00 發表於 2009-6-29 09:08 AM
我很想打怪,但是server问题,load很慢仲一直出internal server error。。。
激死我了。。。
浪费晒D宠物卡。。之前你俾我的钱已经拿来买卡。。可以讲浪费到7788架啦。。
为了唔浪费,我才暂时唔打怪。。。
楼上有人灌水。。
俾1000000tvb做掩口费!!!
哈哈,应该见者有份
00-00-00 發表於 2009-6-29 09:52 PM
哈哈。。。刚刚训醒就睇到师傅搞搞震。。。
大家早晨。。。

师傅是唔是你偷偷进宠物币俾我??
点解突然之间多了甘多钱???
我师傅又潜水佐。。。
想见下他都难。。。
hello..
come back and look look...
brian.. jealous of you... my sifu never talk with me so much...
做乜野要惊我...我找你一齊食飯姐.........ok,下次再吹...
brian123 發表於 2009-7-4 06:10 AM
i welcome u... if u treat me....haha..