返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-4 11:48 AM 發表

讀咩書呀~
你都一把年紀~
陣間睇到上腦~
病發點算呀~;P
:L:L:L
倾紧么也啊??
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-4 12:22 PM 發表
睇黎阿爺個地位不太重要~;P
:@:@:@
早知吾嫁个女俾你。。。
bet MU win??
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:29 PM 發表

等ar女返女我話你攪攪陣
之後你話冇,睇佢相吾相
之後我老婆番黎到你講我
好嗎
:L 尼个世界很乱啊。。。
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 12:32 PM 發表

$50 or $100 play, 因為...

包括C.朗拿度在內的五名球員將不會隨隊前往阿姆斯特丹出席對波圖及阿積士的賽事。

C.朗拿度、沙夏及施維斯達三人僅在� ...
thx u... 分析得好好。。
今天新闻。。gallas 吾like chealsea..
mayb will transfer later..
bcos ballack take over no.13 shirt..
我出去一阵,迟点回来再倾。。
我番来啦。。
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(想死但又未死得)
dororo---------------daddy(成日同空氣講野 )
忌廉妹-------------- mommy(                          )
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(以為吾見左)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
Elber----------------- 賓仔(失蹤)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)

:L:L 我几时想死啊??
你地倾么野? :)
炒左请过...
kakaka...
dororo 大把$...:lol
尼两日比较忙..
你老婆中左彩.. 没请吃啊
:lol
你地番来啦。。
原帖由 dororo 於 2006-8-4 02:09 PM 發表

同你ar媽好d先比零用錢
:L威胁。。。