返回列表 回復 發帖
  邊有開銀行wow..
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:21 AM 發表

哈哈哈!!那你就派点钱出来啦!!
:onion14: 我日日都派緊.. 你睇下邊位版主派得比我多..
  barce 打返一球了
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:26 AM 發表
valencia 2-0 la!!谁有买啊!!我就没买啦!!:019:
好開心.. 希望唔會白開心一場...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:29 AM 發表

挨!原来假"钱"都能让人"迷失自己"
迷失? 咁嚴重..
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:31 AM 發表

明天你又回"榜首"啦!
:onion14: 唔會.. 我check 過.. mr.fo 贏好多
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:33 AM 發表
valencia 2-1 啦!给人进一球啦!!:024:
睇來仲係好唔穩整...
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:35 AM 發表

其实很少见过他谈"波"但也好厉害!!

<有一定的实力>
:onion14: 唔係有一定的實力.. 係好勁
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:52 AM 發表

HI, kpeople, thanks for your support first!!

Luckly you never buy.....sory....sory....bad tips..
:onion14: 輸贏好平常的... 我都好驚俾tips.. 次次俾親都輸.. 哈哈...

inter 入波了
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:56 AM 發表

何方神圣?? 下次可以跟他买"真的"
:onion14: 佢賭法好特別.. 以細博大.. 你未必敢跟..
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 03:12 AM 發表
哇3PM ,大家GOOD NIGHT!:sleeps: 886
見到一個好搞笑的圖片..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
:014:  今日歐洲聯賽冠軍盃啊..
  冇人俾心水..
我覺得里昂唔錯
原帖由 月※月 於 2007-10-23 09:05 PM 發表

嘻嘻 我不懂,可以比心水你嗎?
多謝了.. 我自己來..