返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb7 `+ ^9 S  A  }: J+ e
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦, K  a' o# M# w7 P" ?
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
& C2 A5 e9 h$ Z  l# i# fwww3.tvboxnow.com黑色真係好型@@
$ U: Q0 Q5 O5 `- ]我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 ~9 T. ]1 ^$ n+ ^' R2 q' V好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
/ i6 ~7 V1 [. C9 O6 [3 Itvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
8 @- ~# \& C. g& D  K7 z公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇& y6 D9 y8 e- K6 X0 S
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvb now,tvbnow,bttvb1 Q  n+ R! F$ F4 [+ y
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
2 w# l& P* L& }$ L+ n% ^( O/ R  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...tvb now,tvbnow,bttvb9 j# I+ `/ X) B- @& R+ k
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% S* e: E; F( w
我就鍾意one多d(所以訂左one)8 m" R* [; p% ~4 U9 l
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# @4 T/ \& g+ |" J0 ?7 F" b
我就鍾意one多d(所以訂左one)
1 x6 k0 w* l1 g  d7 ?% bs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價0 p, Z( \! A( e- T/ H# e
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 e2 j, N! t  }& o% T& K/ x* E% s3 lagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
4 J+ n* P8 W) w) I同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 g2 a1 W6 E6 m4 E$ u; Z( h
我就鍾意one多d(所以訂左one)
0 A$ L$ m: ?4 i- T& A' ]# Cs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www3.tvboxnow.com- G4 A+ t# t9 m
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
# e' u# ], e3 u* I0 Ntvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D9 F0 Z9 O8 g$ Y2 G- O2 `
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵" f- d% B4 [$ u" s; X4 z) b
同埋我覺得one影相靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 r9 G) C2 O7 T4 @: y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
0 _/ D/ k5 I7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
, x5 N+ k5 w( G6 K
但S4好似都多左好多新功能..?4 L' k3 p2 ^! R; u
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L6 ?6 z) Q5 b* o* c7 p- h
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
6 e2 l; @. [$ W+ s. X同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
% L! G- @+ ~. U" Q; m0 [3 e% {+ T; gtvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩0 ?# R$ O# a' w4 y# ?5 C8 W
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
1 o* ]" ~' W% |, J4 D公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊www3.tvboxnow.com& u/ V- r$ [9 {. s
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
- y2 \0 ~$ U6 p& lwww3.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電6 ^3 T4 j0 [. o, s6 }& Z. |
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
8 U8 j; h4 q: y0 V/ s# {0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇, f! y1 F! V; z# m
如果係咁咁真係唔洗考慮....