返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!tvb now,tvbnow,bttvb$ O6 d/ A/ n3 w$ D
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
. G2 w) y& L) s! }: ^8 Y
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
7 P6 @2 Y3 L# o5 z公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e! v- H5 V! b* N" H
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
+ u, [; a9 v: n2 `& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
  ^0 j  r4 {! q6 e" e) E3 m0 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb2 z. }+ i$ ]% k8 @
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
7 h: x8 k8 K' y$ _& V2 C0 C, Z公仔箱論壇acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X# i+ Z* p. G% W! Z. o) E
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1www3.tvboxnow.com8 Y& X8 c) p( ~# q; Y. N
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
$ A$ o7 L# W& u8 Z: Qbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
% H9 w  O8 K9 G) b9 \9 u$ {& Vtvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
3 V5 K6 \* a  h" n4 a4 Hwww3.tvboxnow.com有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
& J! X' _: R" Kwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
& @  h3 {/ O  K; |- F' m係呀, 我覺得白色幾好
( S* u$ P( j) W公仔箱論壇而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!2 x& ~% b+ f' O3 `) }% m
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 E) l& G9 g/ O2 e1 w9 K
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁) b& a! `1 V) F. B* W
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
. C' r/ F2 y2 K; ~/ ~
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
2 R8 q! y7 c& e, t) m. Ywww3.tvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w4 W( N$ a1 i5 C: r- y  A
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
5 F) m9 T) v* ~2 {% j! r% h6 bwww3.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
www3.tvboxnow.com9 t9 U2 k. W& o$ b9 C1 m+ E/ X' J
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇0 _- l. g1 K1 \1 j- L% k7 W
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
# x5 H: |, w0 s. S+ I& }8 x6 c/ @5 Ztvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU