返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagwww3.tvboxnow.com+ u; X, B' _) y' }
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  y; o, k& i3 a
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
, w: p' x1 M; n  \% O; {) |9 |7 f2 g$ etvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
! K, \. q$ A* [0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
7 Z# S6 b+ @: ?2 Twww3.tvboxnow.com唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
7 T) K4 {; z  B6 q3 K& ]米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ h0 [; x! L  a4 A3 X
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w& j. m- i2 c
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?tvb now,tvbnow,bttvb  p% }! C# T4 z# Q& H# h' V
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
9 C, w3 F: p0 f$ A6 H" y0 ], [公仔箱論壇我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@www3.tvboxnow.com. p7 t/ R( f% v$ b2 Y" z5 ~, e
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J9 c, v9 N2 ~2 a
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題' _# _' ^' X1 w+ s1 ^, J
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X8 u  [. ?5 X3 A0 }
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
tvb now,tvbnow,bttvb& y3 i( ?" K+ G7 L# j
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del+ v) @+ h  U, @/ c6 _7 P; T5 J
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
' S# x3 z& L: F/ \
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvb now,tvbnow,bttvb! W  m& h: t* n& V: n
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d7 L9 o4 g! H* L  A% ]* f4 q/ E
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
2 c/ `* \5 h+ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
) ~1 D6 a/ }& \+ C/ p好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
5 P9 K. C4 w: |5 mi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
0 M( z: P0 R1 d( W: N% s; T
one係咪最新個部?
( _2 c7 X0 [0 E- A呢部好嗎?
% R. Q0 e* _2 ~& d8 m我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
# ^4 ?5 u0 d+ W( D0 \' BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
公仔箱論壇$ x' r3 s+ E& U! b" e9 L
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
5 V1 E0 @. P6 S+ m! Iwww3.tvboxnow.comsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
9 ^, u6 k+ j1 y$ l
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??