返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正, i+ x0 b# D3 m8 V8 s* e: U, L4 j
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
' O0 [; d7 R9 v
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
7 D( e: b0 s3 Q  Q. Z% s$ t' Q
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?8 {( K5 z1 @- q/ {' H4 P/ v8 z
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
! T9 n! z" h. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
* c. x# [4 i/ `  P8 J# y( }/ d公仔箱論壇講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱www3.tvboxnow.com: `. [- v- x' W/ l) \
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
# ]/ ]: @0 f; O. h/ ]) ^  j2 O1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。連傾電話個d都會熱??
+ q/ W+ o& }& R! K1 \www3.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
9 m1 \7 o- j8 e# v6 t  f' V1 _公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??公仔箱論壇% Z0 Z3 Y) \% t$ Q' T3 }9 d5 \, s
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
* Y5 O9 r1 I9 ]* I8 @/ n2 f公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e! O0 h3 M" A5 M2 V6 ?6 p
係, 用一陣就會熱/ p' w6 @" U2 {3 _6 b
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇. Q7 ]) j% {1 j3 w# x+ Q. s% d
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
0 U; F3 R( \/ O7 ]# DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
6 b* e$ c8 h! q2 F
SENSE TV係咩黎架??
2 }/ d, s* Y- F8 ~9 v. Qtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% z3 _5 h% t9 K可以將one當做遙控0 h: K4 o: R9 Z) u, h$ e/ w0 h% f
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...www3.tvboxnow.com' I. I! @9 j: i8 E
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇. U; g7 R) Q- C7 V# o, R
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
% z/ h) ~: r% {" t" f4 R/ T可以將one當做遙控
7 ], l2 A$ u1 J: `; V公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
) P0 u# X. A9 i. Q: \tvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ S& R( ?0 i* l7 h! ^5 f/ R
咁犀利
& `& }" I- u% fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
! S/ ^2 l$ ~, V8 g! P% \! `8 u我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架6 R# @5 s$ n1 s; b3 [
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |( p7 E+ k. G. o: u- U" _
wow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb" L$ W. c2 r0 H
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
9 U8 b: W+ Z. q7 d
wow,你幫我打左支強心針
  f7 K5 C5 E4 C6 htvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
6 K( D: n4 y  H3 G! n0 t) g魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k  ~1 g6 T7 ?7 a3 k3 }
我覺得d電都ok襟公仔箱論壇3 z* t" o+ a$ }% l
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文www3.tvboxnow.com3 T) \% k; w" ]! Q4 |5 T/ w7 I
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm