返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. V; R) k* v1 e* o

7 m6 `3 M" q! m' N+ s5 Hwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇% Z; g2 u" S; C3 j! I8 c
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
; ?  |4 Z% C& |9 k, xbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ U8 d% A& K$ o" I8 T' p. W4 X
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
* Y: G- l0 p6 L9 p% B! n! l5 @公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
8 W) J6 ]" z1 q4 ^6 i6 @" dtvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
2 l( U1 a* u2 p% K) s
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
% M. d+ H  h- }, k1 b鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
# B5 n  y  t: C; ~) o+ S  ?www3.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
+ B$ j) a4 K0 G) p+ dwww3.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indexTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H4 ?) L6 x$ S( f3 Q7 D# Z
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
1 ~/ f# l' l7 Q/ V
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
% V) H' ^9 I9 @3 u  O
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
/ s' I7 }7 g+ ~www3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
公仔箱論壇6 l5 l9 E. ~3 Z! i
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb* J3 b3 U/ ^. a7 Q& t# E& z5 _
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
1 U  o% I$ S1 r" M8 r; E& BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 }$ h6 R0 T! a( K! l8 Xwww3.tvboxnow.com唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
5 O0 ]3 g/ h% o; K
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b1 x, x/ I$ ^7 x! d* L: b
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
4 X8 N* ~! }5 S" [; I: {$ Y公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
& l5 B( i6 r# o6 c唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多公仔箱論壇& X' I" \8 O" e0 ^6 S6 p
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
www3.tvboxnow.com. [+ p+ ]3 l7 D! |/ R" r* h8 k2 H
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
www3.tvboxnow.com  h0 B7 K+ m) l. b) J
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb; `+ W1 }- D9 R7 t  p9 _+ ?$ l
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
& L! I1 ~4 T/ E1 t( ~6 W: V我個陣冇特別格價個d呀www3.tvboxnow.com: T+ Z* z6 z, F! k
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
$ D3 C% u1 l, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
% N0 h/ k. |3 M* V公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
7 L2 I; |/ {  _, e$ x4 _7 Kwww3.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
) \; X8 G0 M3 y3 M" aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀
$ U' _0 ^! V4 a7 y/ [0 w1 S公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?: ]: j" ]: n
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
, v+ |  H  h6 R& O$ ~咁都唔錯啵, 多謝師兄報料