返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ v% m5 v3 b  H7 ^. @& b/ t' R  ~4 v
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇' h; z  |  m$ ?$ `1 C. |9 _. ]
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇; R5 n# e7 C. I% B8 q
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n! Q9 \9 p/ q
我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇. q& _- u+ B4 B
不過htc邊部好?
& k! X, V7 Y7 E  Htvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
& }. l9 |& {4 Mwww3.tvboxnow.com不過htc邊部好?. F. T* M/ m) i$ d! i
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
& ?5 H/ X6 R1 b1 j# A係呀tvb now,tvbnow,bttvb+ U$ p. S  E4 k9 X2 V0 h
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
www3.tvboxnow.com. @" C& X( P1 ]* s$ }3 w; S+ u
咁htc既話邊部好呀?@@
& C; e" i4 y+ psweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I, E4 s0 |$ y2 r9 l+ t
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
www3.tvboxnow.com3 T8 \4 o% C( a/ p' c2 l2 \8 y
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
$ ], N4 m' R: ]1 D( U0 N; _tvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
. v/ _4 z( O( t& J5 Itvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇3 F4 ?: C+ r- o1 C( ^  l* f. M8 C
不過香港都有蝴蝶咩???
. a  |4 p2 T. Y1 b1 u( uwww3.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
8 H- ^/ b7 Z: R: z7 I. p: `不過香港都有蝴蝶咩???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. S5 V! e5 p- ?
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
, L: g" B, p9 X0 L/ m  J1 T/ a5 h" [公仔箱論壇有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
1 c5 ]/ l2 R: j; I8 G: V3 c# a' {/ ?tvb now,tvbnow,bttvb係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D9 p/ t) I0 M, c5 u/ v& P) S
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇8 r: y$ j- ]6 J3 e  R2 p: |0 b
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( w0 Z; }( Y& X( I( v
個個都話one@@
; b1 l5 l: W& \6 s4 b2 Pwww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
& y, m: @6 x( Z% w/ S( M' Twww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇- K2 k1 Y4 O, U7 r
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
, u: ?" k: m8 N& M7 W' {公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
# |# I* d5 f/ L1 L- N1 J( [# ]www3.tvboxnow.com個個都話one@@
0 `5 ]5 T- q+ Z7 R2 c我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
" K  P) z9 @3 Ksweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 e: B- M6 ~+ Z
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
7 N! L7 K. c' e) Xwww3.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇! T' {! t+ l8 }" @
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, D! c9 o( b! g, W) F" X6 h8 f
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題/ Z! j* B$ k$ }
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
: b8 i5 V3 X# ?" Q' T公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
, q" u+ `; a0 V2 H" X+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題www3.tvboxnow.com2 _, {0 i, s( A
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag