返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
  N. Q! j; j' ~% N' J師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
9 D; i0 O( X/ e% J4 I. E  J8 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
公仔箱論壇. g2 c/ _% M1 m% L* p' E
黑色真係好型@@
' r. x3 B" G& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
. [! M. F* L( R, s; E! J0 Y) v好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b公仔箱論壇6 R9 O& U" r; P' ?5 Y
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
! [, H) k! G. |  W, M. P2 rwww3.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N, D: t- w& Z' |* x
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
0 g  y: x  j* e( A" e( N3 }沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]6 f" u7 x" B4 P
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
( A+ q! C5 V: ~! Nwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% V. M- U0 K: S& A) i) S& A9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
# N" l6 P: M6 @( ^% utvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 t8 }9 i& Q$ a, j( V" a7 Mtvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
/ Y" [& Q9 w6 q" l; H8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
3 [) s0 Q" J" }! q: h) }5 `. I0 y3 h0 pwww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v1 O2 n# j+ D9 Z
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 z* U" Z( Y/ r/ P
同埋我覺得one影相靚d
$ T  k' t/ {* G8 o公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)www3.tvboxnow.com* `) Y( K% J% \1 g' ^0 i  I
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www3.tvboxnow.com) }2 @' X8 I' ]% C
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 M5 w% ?/ y6 j" `5 N8 H4 r4 ]但S4好似都多左好多新功能..?
) x  z2 m* z! v: B' t
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J4 j. ]- U0 `8 X# i7 k7 J
同埋我覺得one影相靚d
/ `  P3 T' f) f. ?* X你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
2 j* Z$ R- ?6 e( W) Y7 X& A& CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
* A) Q& v  E- K- b% ?4 Ytvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
9 V" I% W2 j. a8 Q. w' Jwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
" ~/ N( k9 Y/ J9 m7 |& }7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
9 U9 X1 N( ~4 W* ?- Z同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
* K5 B' j7 y& Z( E公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩www3.tvboxnow.com  I% A& v) O' G4 i$ p1 b
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
4 A8 ^, u" S$ m9 P# j$ [( @
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( y+ ^" e  u/ N
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
www3.tvboxnow.com6 d; V( j6 m& M3 @: D
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電, [, y) ?( i  w( s6 D8 U8 B- J
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁公仔箱論壇+ h' m$ r  d& v- F0 h9 s+ j
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
3 I! L& R. E/ ~6 [* F! Y8 rtvb now,tvbnow,bttvb如果係咁咁真係唔洗考慮....