返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正公仔箱論壇$ I- k6 y: K! R+ I: k
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z5 e7 T) v* {4 c1 S5 g
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
4 n; U* s4 }% q+ L, |3 P1 u3 n0 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
- I7 m/ J+ q. O# T6 P米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
" J# v! Z5 r; y8 Ewww3.tvboxnow.com3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ p) E3 a' k7 [' u
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱$ x$ t' T6 E: R7 ?3 O
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 E, ]: Y( Q: _9 v' G
連傾電話個d都會熱??# l  G0 `& P. M# ~
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
" ~* b2 H0 U  G+ k  Q連傾電話個d都會熱??公仔箱論壇2 n9 W6 I( w( n# h& [- M% W
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
5 ]3 @0 Y  C( F( v2 G8 Awww3.tvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
' w+ u, x: I- Y係, 用一陣就會熱
4 Z1 j4 q2 z) }0 o5 y0 e6 Iwww3.tvboxnow.com講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便- o- o3 \; Y0 z; F8 [
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
( E7 A* q5 f9 r" ^tvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
% |' F2 M! ^$ W) @7 @- O3 `2 [8 b
SENSE TV係咩黎架??% ^% v8 n0 {0 ?2 t7 Y
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇" g4 o* v2 z& B1 V6 N
可以將one當做遙控www3.tvboxnow.com6 V% j3 ^. L* y4 _" s1 {( U
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
8 W. c2 v- L) L' @& Z3 h5 D魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
www3.tvboxnow.com: f! V! q4 `& W" c
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
% Y, x7 s$ C( {1 u可以將one當做遙控
/ [- P2 U; V: w1 [, ]公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
/ \8 ]# I# ~  w% z公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
! l4 l8 b' u, h咁犀利
7 u& k2 d9 ?; \) Z1 V! p- B4 t8 }: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
. u( V  |2 f" C" ^" `( z, ]
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架' w7 K( z# b* I& h7 Y
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
5 q* r0 s& v( B
wow,你幫我打左支強心針
+ V7 m9 X& x7 X/ ?+ m% m9 O7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
/ K* y6 Q% j2 n" u. W; @  \( Z$ X+ Rtvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針
2 q, {$ g: K3 p5 M1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?www3.tvboxnow.com- r4 u- p- Y2 q& t
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* @+ G# Y7 t& U. T
我覺得d電都ok襟
! ]  ?' k) D) K7 a" I1 U" B) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文tvb now,tvbnow,bttvb& r9 |, s3 R& A! v6 Z# f6 l. P" F
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm