返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

+ A3 _4 D, k2 U% q/ M9 \" ]3 A2 {6 A, A公仔箱論壇
- B( y% X4 |! ~/ s1 I( q; MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X+ g' y$ ~8 M1 K" @' E/ C
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色www3.tvboxnow.com% K" E& v0 `$ Q/ J  f4 V/ {
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
- M2 [9 ?8 }- htvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
2 E3 K2 ?3 f+ P1 p! E# d5 s9 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
/ q7 }  A! O; b呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
www3.tvboxnow.com2 B; N( K6 }% u8 W
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?6 v1 }& j; r, Q! I  H+ N
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
, P, v! D+ {2 }+ T5 `
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
www3.tvboxnow.com+ i  x' h+ V. T  o' t5 B. g6 c
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
* M( O, O9 U# n* ctvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 v' ~7 N) X5 _3 b
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
4 J7 m, D+ {8 d& q8 |2 D4 ]tvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
* U. |" P5 F8 [* b5 A5 Bwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
3 R" J, e- T7 i) L: d
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
; {  F& M: Y7 Z. [0 v. \/ v. qtvb now,tvbnow,bttvb下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
" [5 C8 C8 e: u" T' Z; b晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
& @; }7 i/ _" D( D& vtvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
www3.tvboxnow.com# z  [: n8 M5 g6 a- t' [: }8 {
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁www3.tvboxnow.com. M) L+ j2 Q1 L6 q; E# \
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
+ D7 q* ~! M% n8 z! Y' k* z- wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
8 D, {' f3 N4 T8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
4 B1 c0 M5 R8 a公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
$ I: o" B: Z; p& D8 J/ H0 f2 G9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
( v) V8 g8 B& `9 ]係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& A. \/ a1 j: g" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇7 I4 O* ~, k) k* q# e: U9 \
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O0 T" ^& _1 {% Z* ?4 y3 n
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
# p1 D  E6 c' Y- A
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ I% G( ^( R: H  I8 X" \
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
4 M1 G2 Q. H' p, L  }
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
% e  \! ?% A7 C/ h7 |% o2 k" P+ T0 X6 h0 i
我個陣冇特別格價個d呀
2 ~5 K8 R2 T& @+ Z但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
2 _1 L2 d' k% Q9 y4 [$ L公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
4 E3 F2 n+ W  H" H0 C4 N咁都唔錯啵, 多謝師兄報料