返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
0 s" c2 V* ?; G0 N公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* Z8 t# U8 Z; |
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
5 I+ H8 {) l4 k5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
  Q3 q- T8 j6 M* Y- f! M$ _& E
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
9 N) O' y9 v3 u8 s  A8 p9 B3 f/ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
; r0 D$ y2 s: J& d7 J& L8 I; S公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇7 J) K- F3 Y. m: e( v+ g
不過htc邊部好?公仔箱論壇2 A" k5 X/ y* W0 d& C# E% A. r
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
+ v$ F; j, x) p& t公仔箱論壇係呀
* G. a! U( v& A3 Z依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
6 {: T/ Q: R( T$ l( o$ B& \: ]www3.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
" L: x: \$ u" Mtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
) k3 ~2 E3 B9 }# ewww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
* U+ p5 v9 [9 a& Ctvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇) t/ d) Q! ^  y( D+ x
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇0 ^# P, p+ U9 c4 e/ p2 @6 L! {
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇0 G: T$ ^( d6 ]& D
不過香港都有蝴蝶咩???
; L' H+ m: x8 n, h
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f9 w5 M/ J4 ?
不過香港都有蝴蝶咩???www3.tvboxnow.com5 T! M. L1 |: p4 u
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
$ ], L$ o0 D% j7 U( v6 m' Owww3.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
; j7 t1 c  B, Qwww3.tvboxnow.com係呀tvb now,tvbnow,bttvb* p. _4 @0 \) h% j" `
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
5 B9 D1 P6 S, P; |1 H$ b, y( z3 ftvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
; i4 l. l6 H3 n7 ~* q$ {9 K9 ~
個個都話one@@
9 |, v% P0 A' f5 d/ m5 F6 }我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
$ n* W! X7 n8 O/ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
8 U) k: d5 m/ a2 Z8 {tvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www3.tvboxnow.com4 y& R. ?0 F7 B1 ?' j
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
+ h" J6 ^) T/ e: r- F! RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
6 y; w- n* R8 d% m* @! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
) N$ j! W0 l* l! Q( ttvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
公仔箱論壇( s( ^& H6 p+ I* Y! d7 P% t  `
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
9 m0 H- D% r# @4 s4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
: @. m0 `3 L* `tvb now,tvbnow,bttvb特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
www3.tvboxnow.com; i1 i: b  N! X* ~8 ~; c
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
# E5 n" r5 ]  d你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
2 d% x( g* F! I$ u8 C) P公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: @( |4 c1 H, v: _4 t+ [1 q+ G$ o
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題公仔箱論壇0 e8 X- H. x+ \' U. }
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag