返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-23 12:41 PM 發表

所以有钱金可以买心头好球员,但是就这样造成英超很少有本土球员,全部都是联合兵团,来来去去还不是那几位球员为国效劳
就是太多外援才搞到英格兰在大赛不行,

不过缺少外援比赛就没那么好看,

对英格兰及英超迷来讲真是矛盾,

想看英格兰有表现,又想英超好看
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-23 03:59 PM 發表

曼城每日有呢D新闻传出,
只会影响军心,
在职球员唔知自己几时俾人代替!
长久落去对球队根本冇帮助。
甚至做有钱球队的主教练都很难,

有成绩就做本份,

若没有成绩就炒鱿。

要买什么球员又没有话事权,

我想Man.City的主教练都做不长久。
原帖由 devin 於 2008-9-23 06:30 PM 發表

甚至做有钱球队的主教练都很难,

有成绩就做本份,

若没有成绩就炒鱿。

要买什么球员又没有话事权,

我想Man.City的主教练都做不长久。
哈哈!所以都係做《TVBNOW》梦幻足球教练好D???
不过就冇人工 年尾冇双粮!

其实做教练嘅压力的确几大。。。
尤其是做 曼市 教练可能就更加大!

加入TVBNOW FANTASY组合 做教练想买边位就可以买。。。
呢期唔好下星期再嚟过!
係啊。

做《TVBNOW》梦幻足球教练好D。

不过jackson兄几时出粮给我呢??
原帖由 devin 於 2008-9-23 08:05 PM 發表
係啊。

做《TVBNOW》梦幻足球教练好D。

不过jackson兄几时出粮给我呢??
哈哈。。。咁你就揾错人喇。。。
我哋组合最有米嘅-->chu兄(澳门赌王)!
我都希望佢可以出粮俾我啊。。。
但可惜呢個星期佢又高分过我,
勒索唔到佢。。。嘻嘻!
Arsenal 的 G.Clichy 伤好了吗??
原帖由 devin 於 2008-9-25 03:51 PM 發表
Arsenal 的 G.Clichy 伤好了吗??
资料显示佢可能嚟得切落场,
但我都係唔会冒险买佢,
因为11蚊后卫都算係几贵!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-25 05:02 PM 發表

资料显示佢可能嚟得切落场,
但我都係唔会冒险买佢,
因为11蚊后卫都算係几贵!
听jackson兄甘讲,

我决定卖左他。。。
原帖由 devin 於 2008-9-25 06:49 PM 發表

听jackson兄甘讲,

我决定卖左他。。。
但佢係至今英超"最高中断手"!
后卫当中,佢嘅 Pass Intercepted 係最高!
每一個中断, 就可获得 0.5分!
所以之前佢每场波嘅得分咁高都係呢個原因!
英超好看
原帖由 tomon 於 2008-9-26 07:58 PM 發表
英超好看
咁唔知你加入 FANTASY 没呢??
欢迎你加入啊。。。tomon兄。
Leanming兄侅西甲搞嘅 FANTASY联赛 好似几吸引!
希望没加入嘅会员下次记得请早啦!
哈哈。。。估计好多人都估唔到车仔嘅Bosingwa会入波!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 10:48 PM 發表
哈哈。。。估计好多人都估唔到车仔嘅Bosingwa会入波!
我又有买他哦。。。
睇来依期应该5错。。。
这期买的人都没有表现啊