返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..- q9 ]. c$ R( c/ p4 I+ ?) L
但係因為好大把頭髮...
% }. g8 c% H( F. P: Ywww3.tvboxnow.com而且夏天好熱..
' p! `! k% `. d2 J* Twww3.tvboxnow.com我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........# E& X8 z  _/ @" k
剪o左15寸......
' ~: M5 n" {8 r# E: a雖然唔係幾捨得
( u. ^/ \8 q- f: }8 F2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係有d人話都幾得意: O( d! [- q* ]7 {/ l+ K
所以都唔會後悔 =]
" Q& R7 _4 e) q: j/ D; T. x比d意見..
; k+ s' B+ @6 g公仔箱論壇同埋呢..
5 \6 U3 y" j* Y0 E7 }5 ?我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q  y, [  {. U, n. u
! l6 `" ?1 c7 M4 L* _# n0 \4 G+ d

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( G+ \6 T) ?# p
我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 E# @, o0 H$ F) [3 _
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
! {  L! ?5 @/ B. r( H! i公仔箱論壇本來我想剪到咁. \& C! b) L' V3 x# O" [
但係驚o個個野剪得唔好...
) T, B3 ?# v2 @, \- twww3.tvboxnow.com會好似個.....TB -.-
# v* x5 w/ _4 I% y# t' H1 O2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
/ p2 {  N- F# X% w  l+ k: y1 D我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
: a5 V5 t/ V- d- ?' L, Mtvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..
* Y, ]' d3 T$ W8 w- _公仔箱論壇我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
& w0 z0 Z$ {4 H" q2 e& p# ]; D- U  I& C# X多謝 =]tvb now,tvbnow,bttvb! @$ X& ~+ c+ Y) k# n
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: $ X: k/ @! N! o2 Y
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 ! T! i3 }* i: k6 f7 L
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
/ [( t0 X. N2 u  H, [- F7 D) Wwww3.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
tvb now,tvbnow,bttvb3 s- s; B; n0 @2 E" f4 h9 k
多謝www3.tvboxnow.com5 y% [0 H% Z& d
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
$ I0 w) l  w1 K' g: ^. p+ U8 Uwww3.tvboxnow.comok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
7 g% G$ P3 L% @
唔...
& N6 h7 f5 F% K0 U4 X6 X- c公仔箱論壇多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
+ V  U* ?3 I- J+ p  D! H1 {$ r4 hwww3.tvboxnow.com應該都幾好睇唔錯喔.) Z0 `+ ?  X# ^6 z! i
下一次試試看.