返回列表 回復 發帖
+ {* n7 ~; e0 p6 n0 K公仔箱論壇9 o5 o- @, D$ J( o% T  G  S5 [
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
) D; b! t& ~- B* K& W2 mtvb now,tvbnow,bttvb見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb# u' {8 O! C. S4 N0 A, {. w
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
# P8 Z; k- c7 i8 Q# Ztvb now,tvbnow,bttvbp版主榮升,一定要送大禮
* \. ]2 h$ @; ~! M& \公仔箱論壇; Y8 V; Y( W3 J7 s' A. T6 j
小便版,係咩版嚟架??haha
! U* u: l$ F7 c, Ttvb now,tvbnow,bttvb
1 `# w9 @7 [, @9 g0 I# P謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
6 X8 C) g) `3 _, O! t' _; Ytimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
7 G6 X. r/ n8 Owww3.tvboxnow.com版主大人,叫kily得喇!!XD
* l# S( F% V, Z; H5 w+ G公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb2 f7 @9 C9 I$ K8 j  F1 M
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
) u1 W. ?+ Z4 \8 B" L& g  bwww3.tvboxnow.com尤其約定!!!2 {  d( v( U8 e
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。公仔箱論壇/ i, T, R0 _/ b6 a, ^8 }4 G' u
很好聽0 x5 D/ \, c8 r3 p
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
: M0 E1 d) D) Z1 v" z但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

公仔箱論壇$ ]( p, t# \) y3 N
好好聽啊!
) V- X+ r7 Q( |; L+ i  b9 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤其約定!!!$ L5 R. r8 a: d$ ^! e+ `
love it~~
- g' c6 J$ S, o+ L7 W6 nwww3.tvboxnow.comla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
3 P7 z+ }0 }1 \, t  a7 Kwww3.tvboxnow.com# H+ M* y# G5 {/ _. M4 H4 {
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。; a# F# f5 b) h" R4 R
很好聽
6 @* s% T7 e" w8 q  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !www3.tvboxnow.com8 H/ |: b( ~, Z5 A0 }( \* G  U
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
! j/ g. N0 T. x7 t5 W公仔箱論壇我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,# f5 T2 }, P& t4 s: L
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
0 [* Y( L3 y0 w# m9 Hwww3.tvboxnow.compongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 V) W1 ?' n  k; v3 _
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
, t6 v2 k/ t. T- P  U( K乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
7 ?- a# \6 |' F
& N1 {0 e5 k7 ]* m* d- H公仔箱論壇

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb' h7 c' [8 d: W0 u6 a! r: p
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
7 T' J" {6 q0 Y! V) P! ctvb now,tvbnow,bttvb
8 \1 z; B# T+ _tvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R' a) Z7 z2 y" V/ ~' |4 V8 g
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
& [8 L& x! ?, d% Z
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~' ?! k6 T% j* k
我諗pull3版主唱會更有感情!!
  Q6 u/ m+ n& Y& a  y' b$ b公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ U. l! p/ V3 a8 m  a
謝謝收聽!!