返回列表 回復 發帖
請問做聖騎士係點玩架﹐ 點數加去邊 ﹖﹖
pls help me ........................
迪士尼樂園歡迎你
加100耐力之後
其他加晒力量....

打怪時出大地同氣血....^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復 #541 水晶人 的帖子

嘩... 你地咁多勁人.... 唔洗好耐一定可以爆...
原帖由 yfgary 於 2008-4-7 12:27 發表
你都加入啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-4-7 11:58 AM 發表
加100耐力之後
其他加晒力量....

打怪時出大地同氣血....^^
我通常加500耐力~~~
唔出大地~~~淨係出氣血~~

不過用騎士唔好CLICK咁快~~~
一見到巡檢CLICK錯左就即死~~
用法師同刺客見到巡檢都無咁易死~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 yfgary 於 2008-4-7 12:27 PM 發表
之前成日打~~~而家打少左好多~~~
希望佢快D出新地圖~~等我有多D意欲打~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 水晶人 於 2008-4-8 12:02 PM 發表

我通常加500耐力~~~
唔出大地~~~淨係出氣血~~

不過用騎士唔好CLICK咁快~~~
一見到巡檢CLICK錯左就即死~~
用法師同刺客見到巡檢都無咁易死~~ ...
thank you 啊 ﹗﹗ 等我試打下先 ﹗﹗﹗
其實我都係亂甘打 咋 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
server 今日慢到嘔。。。
迪士尼樂園歡迎你
我做左騎士啦﹐ 吾明點解甘快死既 ﹖﹖:onion03: :onion03:
點樣玩架﹐ 我仲未識玩啊 ﹗﹗:onion03:
迪士尼樂園歡迎你
300点加耐力,其他全加力量,打怪时开热血同大地术,唔使用红宝石
掉寶率 increase so slow..................:onion03:

4轉380級
掉寶率:153

5轉375級
掉寶率:163

8轉527級
掉寶率:244

回復 #547 cherlie 的帖子

如果我加入左你地..... 小fai唔放過我....
原帖由 648890626 於 2008-4-9 12:53 PM 發表
300点加耐力,其他全加力量,打怪时开热血同大地术,唔使用红宝石
下﹐﹐原來吾洗用紅寶石架。。
迪士尼樂園歡迎你
想知道有冇人打过3倍经验卡出来?
涼風浪子 分身術領悟之書 21 貢獻 2008-04-10 20:05:08
涼風浪子 召喚術領悟之書 10 貢獻 2008-04-10 20:04:39
涼風浪子 光爆術領悟之書 66 貢獻 2008-04-10 20:04:16
涼風浪子 地爆術領悟之書 59 貢獻 2008-04-10 20:04:01
涼風浪子 寒冰術領悟之書 31 貢獻 2008-04-10 20:03:15
涼風浪子 炎爆術領悟之書 31 貢獻 2008-04-10 20:02:58
涼風浪子 復活術領悟之書 48 貢獻 2008-04-10 20:02:42
涼風浪子 氣血術領悟之書 48 貢獻 2008-04-10 20:02:24
涼風浪子 大地術領悟之書 34 貢獻 2008-04-10 20:02:08
涼風浪子 催眠術領悟之書 81 貢獻 2008-04-10 20:01:54
涼風浪子 治療術領悟之書 58 貢獻 2008-04-10 20:01:36

王者之劍    1
英雄之劍    2
王者之墜    1
聖騎士項鏈 1  已贈送給weq
王者頭盔    2
英雄頭盔    2
聖騎士頭盔 2
王者聖甲    1
英雄護甲    2
王者疾靴    1
聖騎士靴    1
-------------------------------
to  weq
成功贈送給 weq 1 個 聖騎士項鏈!
我知道你想要聖騎士項鏈很久了~~~~!
特地留給你的唷!
-------------------------------
多出來的裝備等明天下午工作回來~沒人要~我會放入家族中~~~!
小弟不才~才打出一點點東西~請見諒!
*  給家族有需要的人,但1人只可以分1件喔~~~!留點東西給其它人先要先嬴嘿!

評分次數