返回列表 回復 發帖
我才2转222级。以后再试试看打警察。。今天要最少3转。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
Sports Games 排行榜
排名         會員         總額
» 第 1 名         水晶人         9065000
» 第 2 名         0o。(-.-)         8875800
» 第 3 名         andy_theoh         7885300
» 第 4 名         jey         6196100
» 第 5 名         ljw1982         5782100
» 第 6 名         clever718         4408096
» 第 7 名         FinalFantastic         3920000
» 第 8 名         ed_teck         3740600
» 第 9 名         crystalwong         3676200
» 第 10 名         ≧﹏≦         3506931
» 第 11 名         Factor         3442000
» 第 12 名         8highlander8         3380400

水晶就月尾.....幾時開個PARTY慶祝!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Darkn3t 於 2008-3-14 22:36 發表
我才2转222级。以后再试试看打警察。。今天要最少3转。
如果身上多餘錢.......用法師...好快升!
用騎士就省錢.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

下一转试试看玩法师。。
法师该怎么玩?不会容易死吗?
如果升到就赚了什么职业最好。。
我会用刺客罢了
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-14 10:37 PM 發表
Sports Games 排行榜
排名         會員         總額
» 第 1 名         水晶人         9065000
» 第 2 名         0o。(-.-)         8875800
» 第 3 名         andy_theoh         7885300
» 第 4 名         jey         6196100
» 第 5 名         ljw1982         5782100
» 第 6 名          ...
今日都投注左200萬~~~~
如果輸左又會跌返落黎~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-14 10:49 PM 發表
下一转试试看玩法师。。
法师该怎么玩?不会容易死吗?
法師只要將素質點全部加晒智慧就得啦~~~
學左催眠之後就可以去你可以去既最高級地圖打怪~~
所以頭7~8轉用法師升級超快
原帖由 yang5301 於 2008-3-14 11:08 PM 發表
如果升到就赚了什么职业最好。。
我会用刺客罢了
刺客唔錯~~~
我而家都係刺客~~~
不過如果低轉用刺客就無咩著數啦~~
低轉都係最好用法師~~
原帖由 水晶人 於 2008-3-15 00:30 發表

今日都投注左200萬~~~~
如果輸左又會跌返落黎~~
如果今日你都贏埋 再突出2百萬....
可以打穩守突擊...睇岩先買(心水)...應該第一一定係你!

===

我就慘少少 5上5落榜....而家都係贏幾十萬...

原帖由 水晶人 於 2008-3-15 00:35 發表

刺客唔錯~~~
我而家都係刺客~~~
不過如果低轉用刺客就無咩著數啦~~
低轉都係最好用法師~~
一陣就處理晒問題....話事人係勁既.....

转了法师。。好恐怖的升级速度。。快4转了!!
7-8转之后用法师会慢?
我都係做法師。。好快升第 8 轉 lur !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-15 03:31 AM 發表
转了法师。。好恐怖的升级速度。。快4转了!!
7-8转之后用法师会慢?
今個version要問下Q版皮利斯先知
因為係新版我未用過法師~~~~

不過係舊版既經驗係
當高轉既時候騎士同刺客都可以秒怪~~
法師可能要打多幾下先殺到一隻怪~~
所以升lv 會慢左落黎:014:
原帖由 bourget 於 2008-3-15 04:16 AM 發表
我都係做法師。。好快升第 8 轉 lur !!
咁快就8轉啦~~~~
新版8轉不知道  問bourget....佢就升到

我980級左右
如果只係去到仙境 法師能力都可以秒怪.....(前提一定要有法神套)
去到mm館就好晒時間同佢mm打來升....秒不了多少....
最後一點係mp既用量(建議用召喚 慳好多)

我都"言"究有什麼更好岩法師既打怪方法.....>.<"