返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 公仔箱論壇( [5 a& J' E( ]$ N7 D

# `" o! m( h4 h; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我2 m7 I: }- L, ^, h, h) `
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s* ]; V( X1 B: K+ c; d
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
# D$ ?2 j% M6 j3 Zp版主榮升,一定要送大禮
. e, V' G7 M; [2 }& _7 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: E- f: E4 Q1 x$ m3 z" G
小便版,係咩版嚟架??haha公仔箱論壇! `1 h) W# ]+ n6 z' `

& g# n' K. T4 G3 V6 m公仔箱論壇謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
1 D+ Z6 ^* M) m: X" Z+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
, H4 q3 J9 d3 a
版主大人,叫kily得喇!!XD
! d+ c  o# g9 H" q( {  l$ p9 A$ U
: ?- x; p# L  G6 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
% c; o1 X. v, N4 iwww3.tvboxnow.com尤其約定!!!
2 B4 d6 `" e+ X7 `  g9 L% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。tvb now,tvbnow,bttvb$ `) L2 l* B4 D1 m& J# R' z
很好聽
3 H% G; `3 A& B4 Y. _9 Vwww3.tvboxnow.comSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?. N" v4 r8 J$ q/ I( u+ p
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

tvb now,tvbnow,bttvb2 `! U7 a7 j4 E+ t. i4 ~
好好聽啊!
: b$ b  U! x' W# ?5 D2 A8 ltvb now,tvbnow,bttvb尤其約定!!!
0 Z4 k- X  V9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~
( T; ?& M7 \  i) t1 a* etvb now,tvbnow,bttvbla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
# D' D( P$ B% O/ q# _# [/ gwww3.tvboxnow.com8 I/ Y0 C. f3 l$ y9 Q2 K9 `
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。www3.tvboxnow.com& ~# y" q- [8 @( {( H
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb  {( D6 p9 H2 V. I. o( m& x
Support !
& e, G2 m; U/ `6 n+ h8 y( H+ k元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
0 d1 m+ U7 J! f0 E# c1 Owww3.tvboxnow.com我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,www3.tvboxnow.com/ b9 J$ Z( p5 B- ?. U
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
* V" o) F9 g& ^6 htvb now,tvbnow,bttvbpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
0 F0 W) V9 X) h0 ], |% A8 ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. ( ]* u9 B% w* G4 f* O
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
/ B3 V: X+ T- X3 ktvb now,tvbnow,bttvb9 ^8 @6 ]0 q. M4 d7 U$ m$ y3 g. B

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
% e; \2 i" f1 |" I* M+ a乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
8 H% }- t! m! @, E& v- ^* i5 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z% Z% J0 O# X
uD3AKIufams4 j" R$ i" |# E# c: k
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
$ D: {% M+ ^0 u* P哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結) S( ~+ X( K7 Z# N% U
我諗pull3版主唱會更有感情!!
9 ]  K7 `' K: P/ Mwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇& D2 @# k$ n/ S( {
謝謝收聽!!