返回列表 回復 發帖
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 02:40 PM 發表

這個係真實 你依家想丙我你到答貼啦
我都唔知你講乜?!

原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 02:46 PM 發表
sleep la so late! :sleeps:
:sleeps: :sleeps: 。。。睡午觉!!!多

回復 #286 woofy 的帖子

我又唔睡覺 我講乜關你香蕉:onion31:

咦! 大家睡觉啦! 没人的?
我是不是人呀???
喔~~不是
我是小天使~~~^^
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-1-26 03:44 PM 發表
我是不是人呀???
喔~~不是
我是小天使~~~^^
哗!失惊无神走出来,吓到我
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 03:47 PM 發表

哗!失惊无神走出来,吓到我
我一直都在,係你睇唔到啫~~
我冇嚇人呀~我是小天使,不嚇人
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 02:30 PM 發表
個個都好好人甘說話  brother     我給你一個蘋果 好好人 但係遲早你感覺 boring
但是有條友比你地生氣   加 a few girls 這個地方就更多人來
i dun understand wat u mean
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 viento 於 2008-1-26 03:50 PM 發表

哈哈 小天使,但系你个样好得人惊嚄!
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 03:50 PM 發表

i dun understand wat u mean
he is going to sleep lar~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-1-26 03:50 PM 發表

原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 03:54 PM 發表

我個樣有几得人驚呀~~
我對自己個樣好滿意wor~~
where is boy 12 ar??? disappear???
原帖由 viento 於 2008-1-26 03:56 PM 發表

我個樣有几得人驚呀~~
我對自己個樣好滿意wor~~
小天使应该系穿白色衣的!
我唉左位朋友黎吹水
http://angkukuworld.blogspot.com/