返回列表 回復 發帖
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 08:54 AM 發表

我係....... 未訓~~

:lol
做乜唔訓呀?:(
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 08:55 AM 發表

做乜唔訓呀?:(
我日夜調轉架嘛~~  晏dd先訓~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 08:59 AM 發表

我日夜調轉架嘛~~  晏dd先訓~
下,原來你先係實Q~~~ :lol
咁下午咪見唔到你...
你唔係患左色素性乾皮症(XP)呀????:Q
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 09:03 AM 發表

下,原來你先係實Q~~~ :lol
咁下午咪見唔到你...
係呀~
下午我係度覺豬緊~
無人叫得醒~~ :victory:
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 09:05 AM 發表
你唔係患左色素性乾皮症(XP)呀????:Q
如果有既~ 但係又好似個女主角咁靚既~
唔拘呀~~  kakakakak             :lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:06 AM 發表

係呀~
下午我係度覺豬緊~
無人叫得醒~~ :victory:
同周公捉棋:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:07 AM 發表

唔拘呀~~  kakakakak             :lol
你出左相俾我地睇下同澤宄爭幾遠:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:07 AM 發表

原帖由 泰利26 於 2006-8-2 09:18 AM 發表

下話~~  kakakak 

我開左個post 要你地留生日~~
快d同我去留個先~~ kekeke
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:21 AM 發表

下話~~  kakakak 

我開左個post 要你地留生日~~
快d同我去留個先~~ kekeke
留左,快d post相:lol
ps:落街買碗仔糕先:):victory:
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 09:28 AM 發表

留左,快d post相:lol
ps:落街買碗仔糕先:):victory:
碗仔糕??

我又要~~  
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:30 AM 發表

碗仔糕??

我又要~~  
買埋你果份la,你伸手接住la~~
唔,好好味:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 09:48 AM 發表

買埋你果份la,你伸手接住la~~
唔,好好味:lol
:Q

接唔到~~
早晨~