返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 09:32 AM 發表

同常大战,我净係担心前锋嘅Shoot On Target好少!
你买利物浦的龙门,我买rooney,看看谁厉害咯
原帖由 wlt1110 於 2008-9-13 11:48 AM 發表

你买利物浦的龙门,我买rooney,看看谁厉害咯
哈哈。。。对垒曼联应该冇人敢买对手嘅"守门员",
除非唔睇果场比赛啦。。。。
如果唔係。。。。赢咗都唔够钱买"惊风散"!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 01:03 PM 發表

哈哈。。。对垒曼联应该冇人敢买对手嘅"守门员",
除非唔睇果场比赛啦。。。。
如果唔係。。。。赢咗都唔够钱买"惊风散"!
哈哈。可能守门员有非常好的表现,博那多一点分数嘛
利记四位重要后卫都可以落场,
估计都应该保护到Reina,
所以我都係认为呢场波嘅Shoot on target应该非常少!
昨天发现左FIFA09试玩版,

有兴趣可以down来玩。。。

http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

只可以选6队:

1. Marseille

2. Schalke

3. Real Madrid

4. Chelsea

5. AC Milan

6. Toronto FC

評分次數

• jacksonkua

原帖由 devin 於 2008-9-13 06:44 PM 發表

http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

只可以选6队:

2. Schalke

4. Chelsea

5.  ...
冇阿仙奴。。。。都係等正版出先。。。下载!
devin兄到时记得Post上嚦同大家分享啦。。。。哈哈!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 06:50 PM 發表

冇阿仙奴。。。。都係等正版出先。。。下载!
devin兄到时记得Post上嚦同大家分享啦。。。。哈哈!
完整版要等多两个月,

将就下玩住先
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:52 PM 發表

完整版要等多两个月,

将就下玩住先
哈哈。。。'devin兄邀请到,
咁当然就要试下啦。。。。
其实每年我都几期待呢個游戏推出,
而通常都係我生日果段时间推出。。。
可惜找不到 fm09 的 demo,

觉得都是 fm 好玩点。
原帖由 devin 於 2008-9-13 07:27 PM 發表
可惜找不到 fm09 的 demo,

觉得都是 fm 好玩点。
哈哈。。。我都係咁话!
同WINNING11比较,
我都係钟意FIFA多D。。
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:44 PM 發表

只可以选6队:

2. Schalke

4. Chelsea

5.  ...
多谢!DEVIN兄分享,我也下载来玩玩!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
呢轮又走宝 。。。老早买咗ADEBAYOR!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-14 12:18 AM 發表

多谢!DEVIN兄分享,我也下载来玩玩!
多谢必胜兄。。。
原帖由 how2109 於 2008-9-14 03:42 AM 發表

多谢必胜兄。。。
係devin兄提供。。。。
恭喜嗮lma23 &feimiao兄
暂时WEEK5 应该你哋两位最高分。。。