返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-11-27 11:30 PM 發表

忙紧日日都要煮住家饭....................
噢。。我都想吃喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 11:31 PM 發表

噢。。我都想吃喎。。。
你无住家饭食咩?
大姐大你好!:014: 这里辛苦你啦!
原帖由 vwwo 於 2007-11-27 11:30 PM 發表

忙紧日日都要煮住家饭....................
一定是你的宝贝女回来了~~是不是???
如果没有的话~~你那里会去 煮饭呀~~
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 11:31 PM 發表

噢。。我都想吃喎。。。
靓姐的手势
原帖由 canz85 於 2007-11-27 23:30 發表

肥妹好呀 ~~~进行得如何~~???
過去睇http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=111918&pid=3558228&page=1840&extra=
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ljw1982 於 2007-11-27 23:33 發表
大姐大你好!:014: 这里辛苦你啦!
甘我閃拿!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 27/11/2007 11:36 PM 發表

甘我閃拿!
酱快...
原帖由 lux1261 於 2007-11-27 11:36 PM 發表

甘我閃拿!
这么快。。。。
我已经倒茶给你啦!:onion14:
原帖由 canz85 於 2007-11-27 11:33 PM 發表

一定是你的宝贝女回来了~~是不是???
如果没有的话~~你那里会去 煮饭呀~~
你都好了解我哦!
原帖由 canz85 於 2007-11-27 11:34 PM 發表

靓姐的手势
我煮D野出得厅堂架!
原帖由 lux1261 於 2007-11-27 11:36 PM 發表

甘我閃拿!
阿妹,你咪走啊~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-11-27 11:32 PM 發表

你无住家饭食咩?
系喎。。。病到9彩甘。。医生不给我吃喎。。。
原帖由 vwwo 於 2007-11-27 23:41 發表

你都好了解我哦!
我都好了解
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 11:44 PM 發表

系喎。。。病到9彩甘。。医生不给我吃喎。。。
甘你食粥喽!