返回列表 回復 發帖

回復第 372 帖由 echobe 所發的帖子

個個都走,我都:sleeps: 88
ehobe麻烦幇我地守更
記得鎖門

原帖由 lux1261 於 2007-7-4 11:23 發表。

睇鬼到個樣呀?
玩我咩?
我估係米高積迅!
係咪小豬呀....
原帖由 boy321 於 2007-7-4 11:27 發表。
個個都走,我都:sleeps: 88
ehobe麻烦幇我地守更
記得鎖門
下.... 你地度門冇鎖喎...
我先入到黎.....
路過
路過 X 2
我返黎拿!有無會開?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
good morning
???
昨天尼個時簡好熱鬧架!
今曰點解????
我回來了。:014:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 04:29 AM 發表。
我回來了。:014:
jo哥哥你好!
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 04:57 發表。

jo哥哥你好!
你好啊會整蛋糕的美麗女孩。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 05:01 AM 發表。

你好啊會整蛋糕的美麗女孩。
我今日整""砵仔糕""

不過衰左、要用粘米粉我竟然放左糯米粉。
出黎既校果好正架!睇得下!
食落口太煙銀!:ono
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 05:11 發表。

我今日整""砵仔糕""

不過衰左、要用粘米粉我竟然放左糯米粉。
出黎既校果好正架!睇得下!
食落口太煙銀!:ono
我要做野走先,
妳不如自己開一間舖,
買妳自己整的蛋糕,可能好過打工。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 05:22 AM 發表。

我要做野走先,
妳不如自己開一間舖,
買妳自己整的蛋糕,可能好過打工。
唔得!我D旦糕係整比我D  Honey 食咋!
而且我根本未夠班!