返回列表 回復 發帖
水哥哥
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
軍師,公主...
好:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-5 06:00 AM 發表。
軍師,公主...
好:014:
大哥你好!!!!

回復第 392 帖由 lux1261 所發的帖子

心情好返D未呀公主殿下?

回復第 393 帖由 boy321 所發的帖子

主路元帥 你好 ^^
原帖由 h2o 於 2007-7-5 06:05 AM 發表。
公主點解心情唔好,話畀元師知:014:
原帖由 h2o 於 2007-7-5 06:05 AM 發表。
好拿!尼幾曰都響屋企整野食!正呀!:014:
聖安娜旦撻、缽仔糕、格仔餅、Quiche、Muffins、
孖寶旦糕、大菜糕、椰汁糕、、、、、、、、
全部都整左黎食!
聽日整日式芝±旦糕、哈哈肥死拿!:ono
原帖由 h2o 於 2007-7-5 06:06 AM 發表。
主路元帥 你好 ^^
水哥,好少呢個时候你會上黎
今晚我唔走
原帖由 boy321 於 2007-7-5 06:13 AM 發表。

公主點解心情唔好,話畀元師知:014:
你知道的、、、、、
學你話頭唔開心都要過拿!
人生就是這樣、或者整埋個Tiramisu 就塭工做!
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 06:21 AM 發表。

你知道的、、、、、
學你話頭唔開心都要過拿!
人生就是這樣、或者整埋個Tiramisu 就塭工做!
我地既公主長大左啦,唔再咁刁蠻:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-5 06:24 AM 發表。

我地既公主長大左啦,唔再咁刁蠻:014:
嘻嘻!

回復第 398 帖由 lux1261 所發的帖子

wow ! 咁正!! 有冇留返D俾我呀
原帖由 h2o 於 2007-7-5 06:28 AM 發表。
wow ! 咁正!! 有冇留返D俾我呀
你響法國習慣嗎?

回復第 399 帖由 boy321 所發的帖子

係呀真小有呢 XD
不過我都唔可以留太耐
吹多陣就要走啦