返回列表 回復 發帖

回復第 429 帖由 totorabbit 所發的帖子

仲未可以呀 不過都可以上網
不過唔可以霸住部電腦黎用囉
係呀我見返你地都好開心呀
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:19 AM 發表。

你唔會打靚女既!
吳好驚 未有咁快開戰有我同水哥軍師係到
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:24 AM 發表。
仲未可以呀 不過都可以上網
不過唔可以霸住部電腦黎用囉
係呀我見返你地都好開心呀
同病相憐!水哥哥:ono
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:22 AM 發表。
兄弟都打:019:
就慿你兄弟呢一句,饒你一命

回復第 438 帖由 lux1261 所發的帖子

點解同病相憐
乜你都係咁咩:ono :ono
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:27 AM 發表。

同病相憐!水哥哥:ono
點解會同病相憐嘅
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 07:25 AM 發表。

吳好驚 未有咁快開戰有我同水哥軍師係到
杜哥哥係到我無有怕!!!!

軍師話唔打扙就唔駛開戰?

回復第 439 帖由 boy321 所發的帖子

多謝:014: :014:
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:33 AM 發表。

杜哥哥係到我無有怕!!!!

軍師話唔打扙就唔駛開戰?
邊位軍師講架,打
[quote]原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:33 AM 發表。 軍師話唔打扙就唔駛開戰? [/quote

幫主仲未浦頭嘅
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:32 AM 發表。
點解同病相憐
乜你都係咁咩:ono :ono
我用尼部電腦要排隊架!
我book左12點後、因為D人訓覺!
原帖由 boy321 於 2007-7-5 07:36 AM 發表。

邊位軍師講架,打

未有点打

原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 07:36 AM 發表。
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:33 AM 發表。 軍師話唔打扙就唔駛開戰? [/quote

幫主仲未浦頭嘅
去左陪老婆、 幫會D事放埋一邊先!

回復第 446 帖由 lux1261 所發的帖子

HAHAHA
今晚我都係等D人訓哂先上黎架
仲有金元帥去左日本見老婆!